Νεφέλη Μεγκ: Μετά το σάλο για το χυδαίο σχόλιο κατά του Τσίπρα…προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα

Τα απαράδεκτα σχόλια σε βάρος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκάλεσαν μεγάλο σάλο και η γνωστή youtuber αναγκάστηκε σε αναδίπλωση προσπαθώντας να τα μαζέψει.

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η Νεφέλη Μεγκ με τον χυδαίο σχολιασμό που έκανε σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα στο πρώτο μετεκλογικό της podcast, τώρα επιχειρεί να απαντήσει και να μαζέψει…τα ασυμμάζευτα.

Υπενθυμίζεται ότι η γνωστή youtuber, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα στο πρώτο μετεκλογικό της podcast με τίτλο «Πρόεδρε, βάλε όπισθεν», δεν έμεινε στην απλή έκφραση ικανοποίησης που ένιωσε από την άνοδο της ΝΔ και την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που θα ήταν απολύτως θεμιτό, αλλά προχώρησε σε ένα άθλιο σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα με σεξουαλικά υπονοούμενα πεζοδρομίου.

«Φήμες λένε, ο Αλέξης, του πήρε πάρα πολλή ώρα να εμφανιστεί στην Κουμουνδούρου, και ως γνωστόν, μάλλον πέρασε -λέω εγώ τώρα- από τον Ευαγγελισμό για ράμματα. Για ράμματα! Δεν άντεξε! (γέλια) Λοιπόν δε σας έχω καλωσορίσει στη Μπούκλα 99…» είπε η Νεφέλη Μεγκ για το βράδυ των εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα: Χυδαιότητα από τη Νεφέλη Μεγκ: «Ο Τσίπρας πήγε για “ράμματα” μετά το εκλογικό αποτέλεσμα» (ηχητικό)

Τα απαράδεκτα σχόλια σε βάρος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκάλεσαν μεγάλο σάλο και η Νεφέλη Μεγκ αναγκάστηκε σε αναδίπλωση προσπαθώντας να τα μαζέψει. Ειδικότερα, η youtuber προχώρησε στην ανάρτηση δυο stories στο Instagram, τονίζοντας πως αυτά που είπε ήταν χιομοριστικά και παρερμηνεύτηκαν με δόλο από κάποιους (!)

Η απάντηση της Νεφέλης Μεγκ

Όπως τονίζει αρχικά στο βίντεο,

«Φίλοι μου, επειδή έχω δει ότι υπάρχει μια μικρή παρανόηση σχετικά με κάποια πράγματα που είπα στο podcast, κάνω αυτό το story, για να πω τη σειρά των πραγμάτων. Ξεκινάει το podcast με το απόσπασμα από βίντεο της Πόπης Τσαπανίδου ”πρόεδρε, έλα με φόρα”, μετά λέω εγώ ”πρόεδρε, πρόσεχε μην γκρεμοτσακιστείς και πέσεις και στο τέλος της ανάλυσης, μετά από ενάμιση – δυο λεπτά, λέω ”Φήμες λένε, ότι ο πρόεδρος Τσίπρας κατέληξε στον Ευαγγελισμό για ράμματα’‘.

Τώρα πώς κάποιοι πήραν αυτή τη δήλωση μεμονωμένη και την παρερμήνευσαν στο δικό τους το μυαλό ως κάτι άλλο, ε, δεν ξέρω που αποσκοπεί αυτό και να πω την αλήθεια δεν μπορώ να το προβλέψω τι θέλουνε να πούνε με αυτό. Απλά εγώ κάνω αυτό το story για τυχόν παρανοήσεις»

«Για όσους δεν γνωρίζουν η Μπούκλα 99 είναι από πάντα μια σατιρική και χιουμοριστική εκπομπή επικαιρότητας. Το επεισόδιο είναι ανεβασμένος εδώ και μέρες. Τώρα το ότι απομονώθηκε, για λόγους σκοπιμότητας, ένα απόσπασμα για να το πάνε σε ένα τέτοιο χυδαίο λέβελ, πραγματικά με ξεπερνάει. Και γα όσους δεν καταλαβαίνουν όποιος γκρεμοτσακίζεται πάει για ράμματα» ανέφερε η Νεφέλη Μεγκ στο δεύτερο διαδοχικό story που έκανε στο Instagram.