Newsroom

Newsroom

Νεφέλη Κουρή: «Θέλω να βάλω μία ταμπέλα που να λέει έχω παιδί» (video)

Η Νεφέλη Κουρή μίλησε για την τηλεοπτική σειρά Μαύρο Ρόδο, για τον αθλητισμό και για τη μητρότητα σε μικρή ηλικία.

νεφελη κουρη

Μία μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Νεφέλη Κουρή η οποία πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά Μαύρο Ρόδο.

«Η Αλεξία στο Μαύρο Ρόδο Θέλει να εξερευνήσει την Ελισάβετ, έχει την τάση να ρουφάει πράγματα για να της ανοιχτούν άλλοι κόσμοι. Η Αλεξία έχει μεγαλώσει σε μία ιδιόρρυθμη οικογένεια, επιθυμία της είναι να ενώσει την οικογένεια της, νιώθει ότι τα μέλη της έχουν διασκορπιστεί σε ένα βούρκο. Την ενοχλεί που ο πατέρας της ασχολείται με τη νύχτα και ο τρόπος που εκείνος φέρεται στις γυναίκες.

Η Αλεξία θα γίνει πολύ επικριτική με τη διπλή ζωή της μητέρας της, θα επέμβει και θα προσπαθήσει να μάθει αλήθειες, δεν της αρέσει να της λένε ψέματα. Γυρίσαμε κάποιες σκηνές με την Ηλέκτρα Νικολούζου – τη μητέρα μου – τις οποίες κάναμε με τόση ένταση και ειλικρίνεια που δεν μπορούσαμε να συνέλθουμε», είπε αρχικά η Νεφέλη Κουρή στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη.

Σε σχέση με τον ρόλο της στη σειρά είπε: «Κουβαλάω την Αλεξία όλη μέρα στο σπίτι μου, μιλάω μόνη μου, ο άντρας μου με ρωτάει “τι λες”, η κόρη μου πολλές φορές απαντάει “η μαμά λέει τα λόγια της”. Η κόρη μου αντιλαμβάνεται ότι παίζω στην τηλεόραση, με βλέπει λίγο και μετά μου λέει να της βάλω παιδικά. Είμαστε τέσσερις αδελφές, οι γονείς μου λάτρευαν τα παιδιά, ο πατέρας μου είναι εκπαιδευτικός και η μητέρα μου είχε παιδικό σταθμό και είναι παιδοψυχολόγος».

Για την ενασχόληση της με τον αθλητισμό σχολίασε: «Ήμουν πολύ καλή αθλήτρια, έκανα στίβο, πλησίαζαν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αθήνα, άλλα έπαθα έναν τραυματισμό και αυτό με έριξε. Οι γονείς μου δούλευαν πολύ και δεν μπορούσαν να με στηρίξουν, στις προπονήσεις και στα μετάλλια, ήμουν συνήθως μόνη μου. Πέρασα στο τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Αθηνών και η αδελφή μου, που ήταν στην Αρχιτεκτονική, μου είπε να πάω στη θεατρική ομάδα του Πολυτεχνείου. Στο Πολυτεχνείο είχε και πολλά αγόρια, γιατί στη φιλοσοφική είχαμε κοριτσομάνι».

Τέλος, μίλησε για τη μητρότητα και τις ατάκες που ακούει όταν αποκαλύπτει ότι έχει παιδί: «Η εμφάνιση μου θεωρώ ότι και με παγιδεύει και με βοηθάει στους ρόλους, επειδή φαίνομαι μικρή, διστάζουν να μου δώσουν ρόλους μεγαλύτερης γυναίκας ή μαμάς. Και μου αρέσει που φαίνομαι μικρότερη από την ηλικία μου, άλλα και με κουράζει, γιατί κάθε μέρα ακούω το ίδιο πράγμα, “αποκλείεται να είναι δικό σου το παιδί”. Θέλω να βάλω μία ταμπέλα που να λέει “έχω παιδί”. Στα 27 μου είχα ήδη ζήσει πολλά πράγματα και ήμουν έτοιμη να κάνω παιδί, είχα φτάσει σε ένα όριο, ήθελα να κάνω κάτι για μένα, γνώρισα το Γιώργο και έγιναν όλα μαγικά».

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

6084787 2

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

«Με ανησυχία και απογοήτευση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται μία απίστευτη κατάσταση ανεπίτρεπτης επίθεσης…

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

6207733

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

Συγγενείς άρχισαν να πετούν καρέκλες και να απευθύνονται προς τους κατηγορούμενους

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

Μικρούτσικος

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

«Το ότι δεν τον έχεις παρακολουθήσει μπορεί να με κάνει να σε συμπαθήσω», είπε ο…