Newsroom

Newsroom

Νέες συλλήψεις αναμένονται μετά την κατάθεση της 12χρονης

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση τoυ βιασμού της 12χρονης, καθώς οι αστυνομικές αρχές κάνουν ελέγχους σε συγκεκριμένους οίκους ανοχής για να βρουν τους συνεργούς του Ηλία Μίχου

astynomia 3 9

Οι νέες πληροφορίες που έδωσε μετά την κατάθεση της η 12χρονη που έζησε την φρίκη στα χέρια παιδεραστών έχει οδηγήσει την Αστυνομία να διευρύνει τον κύκλο των ερευνών της και να αναζητά όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν την βρώμικη υπόθεση. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές κάνουν εφόδους σε οίκους ανοχής προκειμένου να βρεθούν οι στενοί συνεργάτες του Ηλία Μίχου. Οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται σε δύο πρόσωπα-κλειδιά που φέρονται να είχαν ενεργό ρόλο στο κύκλωμα παιδεραστίας. Ο πρώτος είναι ο υπεύθυνος του οίκου ανοχής που υποδεχόταν τον Ηλία Μίχο όταν πήγαινε εκεί με την 12χρονη, και ο δεύτερος είναι ένα άτομο που φαίνεται ότι διαδραμάτιζε τον ίδιο ρόλο που είχε ο Μίχος. Είναι πιθανότατα το άτομο με το ψευδώνυμο «Μ» το δεξί χέρι του 53χρονου κατηγορούμενου.

Στο μεταξύ, οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται και προς αυτούς που προσέρχονται αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και δηλώνουν ότι είχαν επικοινωνία με την ανήλικη χωρίς όμως να την έχουν δει από κοντά. Ωστόσο κανείς δεν ξέρει αν λένε την απόλυτη αλήθεια.

 

Πηγές ΕΡΤ για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι: «Δεν είχε σκοπό να προσβάλει την Ισραηλινή αποστολή»

marina satti xr

Πηγές ΕΡΤ για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι: «Δεν είχε σκοπό να προσβάλει την Ισραηλινή αποστολή»

Να λειάνει τη διαμαρτυρία της Μαρίνας Σάττι την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ…