Νέες περικοπές ζητάει ο Αλαφούζος από τον Ουζουνίδη

Την απόφαση του να ζητήσει ακόμη μεγαλύτερες περικοπές του μπάτζετ της ΠΑΕ μέχρι τα τέλη του μήνα ανακοίνωσε ο Γιάννης Αλαφούζος

5a69d86c1dc524ff318b4723

Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το πλάνο πωλήσεων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τον Μαρίνο Ουζουνίδη και όσους έχουν… απομείνει στην ΠΑΕ ότι το μπάτζετ θα πρέπει να πέσει κατά περίπου 2 εκ. ευρώ μέσα στα επόμενα 24ωρα, δηλαδή σε επίπεδα ομάδας που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. 

Το αρχικό πλάνο έκανε λόγο για 5.7 εκατομμύρια ευρώ μικτά μετά τις αποχωρήσεις κάποιων εκ των βασικών στο τέλος του μήνα αλλά τώρα ο Αλαφούζος ζητάει να πέσει αυτός ο αριθμός άμεσα στα 4 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν οι περισσότεροι από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και να απομείνουν μοναχά όσοι έχουν μικρά συμβόλαια, και όλα αυτά όχι το καλοκαίρι, αλλά άμεσα, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι από το υπάρχων ρόστερ έχουν ήδη αποχωρήσει οι Τσάβες, Κουτρουμπής, Σιλά, ενώ είναι θέμα χρόνου να γίνει το ίδιο και με τους Βιγιαφάνιες, Χουλτ, Μολέδο, ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ομάδες του εξωτερικού, για την πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…