Newsroom

Newsroom

Νέες κατηγορίες στην υπόθεση κηδεμονίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Προκύπτουν νέες πληροφορίες για την υπόθεση της κηδεμονίας της Σπίαρς: O δικηγόρος της, Μάθιου Ρόζενγκαρτ κατηγόρησε τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς ότι προσπαθεί να πάρει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε λογαριασμούς προτού παραιτηθεί από την κηδεμονία της κόρης του.

AP21224763600865

Μετά από τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με το θέμα του καθεστώτος «κηδεμονίας» που ζει τα τελευταία 13 χρόνια η ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς (Jamie Spears) είχε δηλώσει πως θα τελικά θα συμφωνούσε να παραιτηθεί από τον μακροχρόνιο ρόλο του ως «διαχειριστή της περιουσίας» της κόρης του. 

Ωστόσο, προκύπτουν νέες πληροφορίες για την υπόθεση της κηδεμονίας της Σπίαρς: O δικηγόρος της, Μάθιου Ρόζενγκαρτ κατηγόρησε τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς ότι προσπαθεί να πάρει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε λογαριασμούς προτού παραιτηθεί από την κηδεμονία της κόρης του.

Υπενθυμίζουμε πως το είδος της νομικής επιμέλειας που έχει αναλάβει ο πατέρας της τραγουδίστριας είναι ένας τύπος κηδεμονίας που ορίζεται από δικαστήριο και προορίζεται για άτομα που δεν μπορούν πλέον να λαμβάνουν αποφάσεις για τον εαυτό τους, συνήθως ηλικιωμένα και άτομα με αναπηρία. Για 13 χρόνια, ο πατέρας της μανατζάρει μια περιουσία $60 εκατομμυρίων. Εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατέστησε σαφές μέσω του δικηγόρου της ότι δε θέλει να συνεχιστεί αυτός ο εφιάλτης που έχει καταστρέψει την ψυχική της υγεία.

Τα νέα στοιχεία για τους λογαριασμούς για τους οποίους ο Τζέιμι Σπίαρς θέλει να έχουν πληρωθεί πριν αποχωρήσει, κατέθεσε ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ. Στην αναφορά του σημειώνει ότι «η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν θα εκβιαστεί. Η κατάφωρη προσπάθεια του κ. Σπίαρς να ανταλλάξει την αναστολή και απομάκρυνση με περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε πληρωμές, πέραν των εκατομμυρίων που έχει ήδη πάρει αυτός και οι συνεργάτες του, από την περιουσία της κ. Σπίαρς, δεν είναι μια καλή αρχή».

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Variety» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πρέπει να πληρώσει 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές δικηγόρων, 500.000 δολάρια στην πρώην εταιρεία διαχείρισης της καθώς και πρόσθετες πληρωμές στον κ. Σπίαρς.

Από την πλευρά τού Τζέιμι Σπίαρς δεν υπήρξε απάντηση αν και στο παρελθόν είχε υπερασπιστεί τον χειρισμό του στις οικονομικές υποθέσεις της κόρης του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Guardian», τα νέα στοιχεία συμπληρώνουν την αναφορά που έγινε τον Ιούλιο για την απομάκρυνση του Τζέιμι Σπίαρς από την ζωή της κόρης του. Θα εξεταστεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο ξύλο οδηγών στην μέση του δρόμου – Τους τραβούσαν για να τους χωρίσουν (Video)

xylo dromos retxiki

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο ξύλο οδηγών στην μέση του δρόμου – Τους τραβούσαν για να τους χωρίσουν (Video)

Οι δύο οδηγοί σταμάτησαν τα οχήματά τους και άρχισαν να πλακώνονται.

H απάντηση Καλλιάνου σε Άδωνι: «Τι θα κάνω αφορά μόνο τον πατέρα μου – Έχω τα πάντα σε μηνύματα»

InCollage 20240424 163106834

H απάντηση Καλλιάνου σε Άδωνι: «Τι θα κάνω αφορά μόνο τον πατέρα μου – Έχω τα πάντα σε μηνύματα»

«Όλα στο φως, χωρίς να φοβηθώ κανέναν που θα προσπαθήσει να με βγάλει ψεύτη», τονίζει…

Απάντηση Βέφας για σχόλια Μαμαλάκη: «Μην ψάχνεις να βρεις κάτι για εμάς, είμαστε αγκαλίτσα» (Video)

MAMALAKIS VEFA

Απάντηση Βέφας για σχόλια Μαμαλάκη: «Μην ψάχνεις να βρεις κάτι για εμάς, είμαστε αγκαλίτσα» (Video)

Η γνωστή μαγείρισσα απάντησε στα σχόλια του συναδέλφου της για την απόφασή της να κατέβει…