Νέες «χρυσές δουλειές» για τον Ριχάρδο και σε τιμή κοσμήματος!

Το επόμενό του βήμα, αμέσως μετά τη σύλληψή και την αντιμετώπιση κατηγοριών για τα κακουργήματα της ένταξης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της λαθρεμπορίας, της τοκογλυφίας και του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, αναζητά πλέον ο Δημήτρης Ριχάρδος Μυλωνάς.

DtFoVl7X4AASp2W 1

Ο άνδρας, ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού και είχε γίνει γνωστός τα τελευταία χρόνια από τα καταστήματα ‘αγοράζουμε χρυσό’ τα οποία είχε ανοίξει, αντιμετωπίζει τις πιθανές ποινές με ψυχραιμία και περισυλλογή.

Ο ίδιος μοιάζει ιδιαίτερα προβληματισμένος και ψάχνει τρόπους για το τι μπορεί να του χρησιμεύσει η παραμονή του στις φυλακές του Κορυδαλλού. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ριχάρδος εμφανίζεται διατεθειμένος να ανταλλάξει σεβαστές ποσότητες χρυσού με τόνους σαπουνιών, ανοίγοντας μια νέα επιχειρηματική σελίδα στην ζωή του. 

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, η είδηση δεν ισχύει, αλλά βλέποντας τον χαμό που έχει γίνει στα social media για τον ίδιον, είπαμε να βάλουμε και εμείς ένα χεράκι  στις νέες του επαγγελματικές ανησυχίες. Άλλωστε το χιούμορ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν
 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…