Newsroom

Newsroom

Νέες φωτογραφίες-ντοκουμέντα για την δράση της ΧΑ

Νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντο για την δράση των μελών της Χρυσής Αυγής έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Οι φωτογραφίες βρέθηκαν…

Νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντο για την δράση των μελών της Χρυσής Αυγής έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι φωτογραφίες βρέθηκαν στον υπολογιστή του προφυλακιστέου φερόμενου ως πυρηνάρχη της Χ.Α. στη Νίκαια Γιώργου Πατέλη και είναι τραβηγμένες από την καλοκαιρινή κατασκήνωση στον ποταμό Νέδα στην Ηλεία. Δείχνουν τον ίδιο αλλά και άλλα μέλη της οργάνωσης να ποζάρουν κρατώντας βαρύ οπλισμό.

Σε κάποιες από αυτές διακρίνεται και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς να χαιρετά ναζιστικά σε εκδήλωση της Χ.Α., ενώ σοκάρει η φωτογραφία που εικονίζει μικρά παιδιά να χαιρετούν ναζιστικά στα γραφεία της οργάνωσης.

.Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, τα μέλη της Χ.Α. έκαναν στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση χρησιμοποιώντας 9άρια πιστόλια και όπλα τύπου καλάσνικοφ και όχι μόνο «αθλοπαιδιές» όπως έχουν υποστηρίξει κατά καιρούς μέλη της. 

Αυτό που μένει να εξακριβωθεί είναι αν τα βαρέως τύπου όπλα -εκ των οποίων κάποια είναι και στρατιωτικά τύπου Μ4- είναι αληθινά ή ανήκουν στην κατηγορία των airsoft.