Nέες επιθετικές δηλώσεις Ερντογάν: Για ότι συμβεί υπεύθυνη θα ΄ναι η Ελλάδα

Εξαιρετικά προκλητικός και επιθετικός έναντι της Ελλάδας, εμφανίστηκε ο  Ερντογάν, μετά από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου! Ανέβασε κι άλλο τους τόνους λέγοντας ότι «για οτιδήποτε συμβεί υπεύθυνη θα ΄ναι η Ελλάδα».

ap eyrdd

Αρνήθηκε κατηγορηματικά το δικαίωμα της χώρας μας να ΄χει παρουσία στις περιοχές για τις οποίες εκδόθηκε σήμερα NAVTEX από την Αθήνα και εξέφρασε την ελπίδα-απειλή ότι «τα ελληνικά πλοία δεν θα εμφανιστούν».

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν υποστηρίζει πως η στάση της Ελλάδας είναι ενάντια στις σχέσεις καλής γειτονίας ενώ απειλεί για ακόμα μια φορά λέγοντας πως όσοι ρίχνουν τη χώρα μπροστά στον τούρκικο στόλο θα την αφήσουν μόνη της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ταγίπ Ερντογάν: Για ότι συμβεί υπεύθυνη θα ΄ναι η Ελλάδα
«Η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να κηρύξει NAVTEX στην περιοχή. Αυτή είναι μια δύστροπη κίνηση της Ελλάδας. H Ελλάδα με την στάση αυτή, που είναι εναντίον στις σχέσεις καλής γειτονίας, του διεθνούς δικαίου έριξε τον εαυτό της σε ένα χάος το οποίο δεν θα μπορεί να βγει μόνη της.

Από εδώ και πέρα η Ελλάδα θα είναι υπεύθυνη για οποιοδήποτε αρνητικό γεγονός στην περιοχή και θα είναι η μόνη χώρα που θα ζημιωθεί.

Όπως ξέρουμε εμείς πρέπει να ξέρουν και οι Έλληνες γείτονες μας πως όσοι ρίχνουν την Ελλάδα μπροστά στον τούρκικο στόλο θα την αφήσουν μόνη της μετά».

 

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…