Newsroom

Newsroom

Νέες δηλώσεις από την αδερφή της Εύας Καϊλή: «Δεν υπάρχουν παράνομες πράξεις – Πρόκειται για εντυπώσεις που προκλήθηκαν από τα ΜΜΕ»

«Δεν υπάρχουν παράνομες πράξεις που να προκύπτουν από τη δικογραφία» - Σύμφωνα με την Corriere, η Μανταλένα Καϊλή υποστήριξε ότι πρόκειται για εντυπώσεις που προκλήθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης και για εντυπώσεις του κόσμου.

320558528 857634545508438 2707803849656239806 n

«Δεν υπάρχουν παράνομες πράξεις που να προκύπτουν από τη δικογραφία», αναφέρει σε δήλωσή της στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, η αδελφή της Εύας Καϊλή, Μανταλένα.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Corriere, η Μανταλένα Καϊλή υποστήριξε ότι πρόκειται για εντυπώσεις που προκλήθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης και για εντυπώσεις του κόσμου. Σε ερώτηση της εφημερίδας αν έλαβε χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απάντησε: «δεν έλαβα ούτε ένα ευρώ».

«Πήραμε μέρος στην Τέταρτη Διάσκεψη για την Τεχνητή Νοημοσύνη, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Unesco. Για την Εύα υπάρχουν έρευνες, θα γίνει δίκη και θα δούμε τι θα συμβεί», αναφέρει η αδελφή της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ανάκρισή της, η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή παραδέχτηκε ότι ζήτησε από τον πατέρα της να κρύψει μερικά από τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι της, αναφέρουν σε νέα δημοσίευματά τους το περιοδικό Knack και η βελγική εφημερίδα Le Soir.

Ο Βέλγος ευρωβουλευτής Μαρκ Ταραμπέλα, από την άλλη, δείχνει τον πρώην ευρωβουλευτή Πιερ Αντόνιο Παντσέρι ως αποδέκτη «δώρων» από το Κατάρ, όπως αυτό φαίνεται από έγγραφα από την ποινική έρευνα για εικαζόμενη διαφθορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σημειώνεται. Επίσης, αναφέρεται ότι η ευρωβουλευτής την Πέμπτη πρέπει να εμφανιστεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου, το οποίο θα αποφασίσει για τυχόν περαιτέρω κράτηση.

Διαβάστε περισσότερα: Βελγικά ΜΜΕ: Η Καϊλή ομολόγησε ότι ζήτησε από τον πατέρα της να κρύψει χρήματα

 

«Πυρά» τις Έλενας Ακρίτα για το κακοστημένο ρατσιστικό show του δημάρχου Περάματος στους εξαθλιωμένους Ρομά

lagoudakos 1024x683 1

«Πυρά» τις Έλενας Ακρίτα για το κακοστημένο ρατσιστικό show του δημάρχου Περάματος στους εξαθλιωμένους Ρομά

«Ο κ. Λαγουδάκος δίνει συνειδητά χώρο σε ρατσιστικές και ακροδεξιές πρακτικές, σε μια περιοχή που…

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταδικάζει απερίφραστα την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον αρχηγό του VMRO Χρίστιαν Μίτσκοσκι

VMRO

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταδικάζει απερίφραστα την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον αρχηγό του VMRO Χρίστιαν Μίτσκοσκι

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας «να συμμορφωθεί επιτέλους με το διεθνές δίκαιο»…