Νέες αποκαλύψεις-σοκ για Βόλο: Ο 33χρονος την βίασε πρώτη φορά στα 12 – «Κανείς δεν μπορεί να παίρνει τον νόμο στα χέρια του» (Video)

Για έξι χρόνια, η 18χρονη σήμερα κοπέλα, που ο πατέρας της σκότωσε τον βιαστή της ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη - Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ τόνισε πως δεν μπορεί κανείς να πράττει αυτοβούλως και να παίρνει τον νόμο στα χέρια του.

kopela

Σοκάρουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 33χρονου στο Βόλο από το όπλο του πατέρα μιας 18χρονης, την οποία βίαζε και εκβίαζε τα τελευταία έξι χρόνια.

O 33χρονος βίασε το κορίτσι για μια διετία, από τα 12 μέχρι τα 14 της χρόνια, βιντεοσκοπώντας, παράλληλα, με το κινητό του τις χυδαίες πράξεις του. Ωστόσο, τρία χρόνια νωρίτερα, όταν ήταν το κορίτσι μόλις 9 ετών, την θώπευε και τις έλεγε σεξουαλικές προσβολές.

Αφού ο 33χρονος είχε στην κατοχή του βιντεοληπτικό υλικό από τις χυδαίες και αρρωστημένες πράξεις του, στη συνέχεια απειλούσε τη νεαρή να του στέλνει γυμνές της φωτογραφίες ή χρήματα.

Μάλιστα, ο 33χρονος το τελευταίο διάστημα ζητούσε επίμονα 3.000 ευρώ από την 18χρονη, απειλώντας την πως αν δεν του δώσει χρήματα τότε θα έστελνε το υλικό σε συγγενικά της πρόσωπα και φίλους.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΪ και ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα, Μιχάλης Βασιλικός: «Ο 33χρονος είχε ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι. Οι βιασμοί συνέβαιναν μέσα στο σπίτι. Και μάλιστα όταν συνέβαιναν αυτά τα περιστατικά παρών ήταν στο σπίτι και ο μικρότερος αδελφός του κοριτσιού που τότε ήταν 4 ετών. Ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση και οι γονείς απουσίαζαν στην εργασία τους. Προφανώς έβλεπε πότε έβγαιναν από το σπίτι».

Τα όσα βίωνε η 18χρονη αποκάλυψε η ίδια στον πατέρα της, όταν τον ειδοποίησε ο σπιτονοικοκύρης της νεαρής, η οποία σπουδάζει εκτός Βόλου, και του είπε πως χρωστούσε τα ενοίκια ενώ ο ίδιος έστελνε κανονικά τα χρήματα.

Τότε η 18χρονη «έσπασε» και τα είπε όλα στον πατέρα της ο οποίος ενώ αρχικά θα κατέθετε μήνυση, αφότου είδε τα βίντεο και τις απειλές του 33χρονου κουνιάδου του προχώρησε στο έγκλημα, προφανώς εν βρασμώ ψυχής.

Ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα είπε, επίσης, ότι το κορίτσι είχε μιλήσει στις αδερφές της γενικά για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, όχι για βιασμούς, χωρίς να κατονομάζει το πρόσωπο.

Δημογλίδου: «Κανείς δεν μπορεί να παίρνει τον νόμο στα χέρια του»

Παράλληλα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μιλώντας στο MEGA, τόνισε πως δεν μπορεί κανείς να πράττει αυτοβούλως και να παίρνει τον νόμο στα χέρια του.

«Κανείς δε θα πει συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο, κανείς δεν πρέπει παίρνει τον νόμο στα χέρια του, υπάρχει ελληνική αστυνομία και δικαιοσύνη, ζούμε σε μια πολιτισμένη κοινωνία, θα μπορούσε να απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές και να ακολουθηθεί η διαδικασία. Από την στιγμή που η 18χρονη κατέθεσε, ακόμη και τώρα, στην αστυνομία, θα γίνει η διαδικασία μέσω της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ανάκτηση του υλικού που είχε η κοπέλα στο κινητό της ώστε να αποδειχθούν αυτά που ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Αλέξης Κούγιας

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, μίλησε για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…