Νέες αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία: Το είχε πει στον πατέρα του… «Θα την σκοτώσω»

Συγκλονίζει η μαρτυρία φίλου του αστυνομικού που σκότωσε τη γυναίκα του

5748157

Η γυναικοκτονία που έγινε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως παίρνει νέα τροπή καθώς ο 38χρονος αστυνομικός φαίνεται να ετοίμαζε τη πράξη του από καιρό και μάλιστα να επαναλάμβανε συνεχώς τι επρόκειτο να κάνει.

Όπως ανέφερε γνωστός της οικογένειας του αστυνομικού που πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ο δράστης ζούσε με τους γονείς του μετά το διαζύγιο και πριν λίγες μέρες πήρε την καραμπίνα από το σπίτι του πατέρα του, λέγοντας ότι θα την «καθάριζε».

Τα ξημερώματα όμως έφυγε από το σπίτι των γονιών του και αφού βεβαιώθηκε ότι τα παιδιά μπήκαν στο σχολικό λεωφορείο, στη συνέχεια χτύπησε την πόρτα της 42χρονης τη σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο φίλος του αστυνομικού ανέφερε ότι συχνά ο 38χρονος έλεγε στον πατέρα του ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα του: «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει. Την αγαπούσε τρελά. Την καραμπίνα την πήρε από χθες ισχυριζόμενος πως θα την καθαρίσει».

Όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους, ο αστυνομικός προσπαθούσε να μεταπείσει την πρώην σύντροφό του και να παντρευτούν ξανά για χάρη αλλά εκείνη δεν ήθελε.

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

μητσοτακης μουζακι

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

«Ας του θυμίσουμε ότι η ΝΔ με το VMRO είναι αδελφά κόμματα, καθώς συμμετέχουν και…