Νέες αποκαλύψεις από τον Μαρτίνη: "Ο Λοβέρδος ήθελε να μην κυνηγήσουμε τον Βγενόπουλο και παραπλάνησε τη Βουλή"

Για την εμπλοκή του Ανδρέα Βγενόπουλου που λειτούργησε ως κλινικάρχης και όχι ως τραπεζίτης στην υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν μίλησε μεταξύ άλλων στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης.

593958891dc524ce478b4585 2

«Πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες με συνεχάρησαν γιατί έσυρα τον Βγενόπουλο στα δικαστήρια» είπε ανάμεσα σε άλλα ο κ. Μαρτίνης και τόνισε ότι ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδους ζήτησε την απόσυρση των ένδικων μέσων κατά του αποθανόντος τραπεζίτη.

«Ο κ. Λοβέρδος ήθελε να αποσύρουμε τα ένδικα μέσα κατά του Βγενόπουλου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μαρτίνης και πρόσθεσε ότι «όλες οι εισπράξεις του Ντυνάν είχαν εκχωρηθεί στον Βγενόπουλο ο οποίος αφού κρατούσε τα δικά του, τότε μας έδινε με το σταγονόμετρο ό,τι ήθελε».

«Ο Λοβέρδος παραπλάνησε ακόμα και τη Βουλή, παραδέχτηκε ότι είναι βέβαιος πως θα μας σώσει ο Βγενόπουλος και στο φινάλε μας έφτυσε ο Βγενόπουλος και αξίωσε να παραιτηθούμε στο Συμβούλιο Εφετών» είπε ακόμη ο κ. Μαρτίνης κάνοντας μάλιστα λόγο για «πραξικόπημα» κατά του Ερρίκος Ντυνάν. «Στην αντιδικία του Βγενόπουλο με τον Ντυνάν το ελληνικό κράτος πήρε το μέρος του τραπεζίτη» συμπλήρωσε.

Ιδιαίτερη ήταν η περιγραφή της συνάντησή που είχε με τον κ. Λοβέρδο, στην οποία ξαφνικά βρέθηκε και ο Ανδρέας Βγενόπουλος. «Ένα πούρο συνοδευόμενο με τον Βγενόπουλο μπήκε στην αίθουσα, κατά τη συνάντηση με Λοβέρδο. Εκεί τα… έπαιξα» αφηγήθηκε και συνέχισε λέγοντας πως ο Λοβέρδος Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή του έλεγε ότι θα κρατήσει το Ντυνάν, ενώ Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο του έλεγε πως δεν θα το κρατήσει.


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…