Newsroom

Newsroom

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από Γκιώνη: Κάποιες κοπέλες έχουν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό εμπιστευτικότητας 

Νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, φέρνει στη δημοσιότητα ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης

img 0145 0 1

Σε νέες, σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε πριν από λίγο ο Ηλίας Γκιώνης, σχετικά με τον βιασμό της 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Ο γνωστός ακτιβιστής φέρνει μάλιστα στη δημοσιότητα μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια για τη λειτουργία των περιβόητων «πάρτι». Σε ανάρτησή του ο Η. Γκιώνης αναφέρει χαρακτηριστικά πως… «Κάποιες από τις κοπέλες έχουν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό εμπιστευτικότητας η αλλιώς συμφωνία μη αποκάλυψης για να μην πουν τίποτα από τα όσα συμβαίνουν στο πάρτι».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ηλίας Γκιώνης:

«Κάποιες από τις κοπέλες έχουν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό εμπιστευτικότητας η αλλιώς συμφωνία μη αποκάλυψης για να μην πουν τίποτα από τα όσα συμβαίνουν στο πάρτι.

Ο δικηγόρος της κοπέλας με διαβεβαίωσε ότι μπορούν να σπάσουν αυτά τα συμβόλαια και η κοπέλα κάνει έκκληση σε θύματα να μιλήσουν μαζί της και να γίνει ομαδική καταγγελία για να έχει μεγαλύτερη ισχύ! 

Και εγώ και ο δικηγόρος της κοπέλας είμαστε εδώ για να στηρίξουμε και να προστατεύσουμε τα θύματα. 

Παράλληλα έχουν περάσει 17 μέρες από τότε που έγιναν οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αρχές ακόμα να παραδώσουν τα αποτελέσματα στον δικηγόρο της κοπέλας.

Παλεύουμε με ένα βουνό και πολλά εμπόδια αλλά δεν θα τους περάσει! 

Υγ: ήδη μια από τις κοπέλες που με βοήθησε τόσο καιρό να βρω πληροφορίες αποφάσισε να στηρίξει  την κοπέλα στην Θεσσαλονίκη και θα καταθέσει όσα ξέρει στις αρμόδιες αρχές»

Για το θέμα ο Ηλίας Γκιώνης μίλησε και στην «Καθημερινή» και τόνισε μεταξύ άλλων πως οι περισσότερες κοπέλες που τον προσεγγίζουν του περιγράφουν ότι έχουν κληθεί σε πάρτι στο πολυτελές ξενοδοχείο και αναφέρουν περιστατικά στα οποία έχουν ναρκωθεί και έχουν λιποθυμήσει.

«Πολλές είναι τυχερές και τις έχουν μαζέψει οι φίλες τους», δήλωσε στη συνέχεια στην «Κ» ο ίδιος, προσθέτοντας πως υπάρχουν και περιπτώσεις που έχουν ξυπνήσει μόνες σε ένα δωμάτιο –όπως καταγγέλλει και η 24χρονη– χωρίς να θυμούνται τίποτα από την προηγούμενη βραδιά. Στις περιπτώσεις αυτές, φοβούμενες τις επιπτώσεις, έχουν φύγει χωρίς να καταγγείλουν τίποτα.

«Υπάρχουν κορίτσια που δεν μίλησαν ποτέ γιατί δεν ήξεραν τι να κάνουν… Κάποιες από αυτές καταγγέλλουν ότι τις πλησίασαν ενώ αυτές ήταν 16 και 17 ετών».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην περίπτωση κοπέλας η οποία ισχυρίζεται πως έχει παρευρεθεί σε αντίστοιχο πάρτι και έχει υπογράψει συμφωνητικό για να μη μιλήσει πουθενά για το τι είδε για 10 χρόνια.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…