Newsroom

Newsroom

Nέα υπόθεση …ζαρντινιέρας στην Ηλεία, με τον αναίτιο ξυλοδαρμό του 22χρονου ΑμεΑ

Ισχυρίζονται λοιπόν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί της Ηλείας, χωρίς να ντρέπονται, ότι ο 22χρονος ΑμεΑ που ξυλοφόρτωσαν πρόσφατα οι συνάδελφοί τους στο Λευκοχώρι Γαστούνης Ηλείας, έπεσε μόνος του (!!!) . Οχι πάνω στη ζαρντινιέρα αλλά στον δρόμο.

mp

Και ότι οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ! τον κυνήγησαν διότι τον θεώρησαν ύποπτο μέσα στην νύχτα. Και στα πλαίσια της αυτοάμυνας και της αυτοπροστασίας τον ακινητοποίησαν! Ποιόν; Όχι τον θρυλικό Παλαιοκώστα! Αλλά τον 22χρονο Γιάννη. Αυτόν που ποτέ δεν μπόρεσε στην ζωή του να αρθρώσει μια λέξη ούτε να τρέξει, λόγω της βαριάς νοητικής του στέρησης. Αυτόν που είχε την ατυχία να βγει μια βόλτα έξω από το σπίτι του όταν τον τάισε η άμοιρη η μάνα του και να πέσει πάνω στους ένστολους τσαμπουκάδες.

Αλήθεια σε ποιους νομίζουν ότι απευθύνονται;

Με ένα εκτενές , εμετικό και συκοφαντικό ως προς το πρόσωπό μου κείμενο – παραλήρημα 1.700 λέξεων που μοίρασε στα «φίλια» προς αυτή ΜΜΕ ακολουθώντας παλιές γνωστές τακτικές,  η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, αντί να ζητήσει δημόσια συγνώμη από την οικογένεια του 22χρονου , επιχειρεί να δικαιολογήσει τους Ηλείους αστυνομικούς που – όπως καταγγέλλεται – έδειραν αναίτια τον ΑμεΑ μαθητή του ΕΕΕΕΚ Πύργου με βαριά νοητική στέρηση, προχθές το βράδυ στο Λευκοχώρι Γαστούνης Ηλείας και να μας ενημερώσει ότι το όλο θέμα είναι ανύπαρκτο!

Και δεν προβληματίζει την Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας η ικανότητα των ένοπλων συναδέλφων της που υπηρετούν όπως λέει και στην ΟΠΚΕ ! οι οποίοι αδυνατούν μέσα στη νύχτα να ξεχωρίσουν έναν κακοποιό από ένα ανυπεράσπιστο και ανίκανο να μιλήσει η να κινηθεί ΑμεΑ.

Κατά την άποψη των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ, είκοσι κάτοικοι στο Λευκοχώρι Γαστούνης που αντέδρασαν έντονα στον ξυλοδαρμό του 22χρονου ΑμεΑ, οι γονείς, ο αδερφός του, οι καθηγητές στο ΕΕΕΕΚ Πύργου, οι πολίτες που ανέβασαν φωτογραφίες στο Διαδίκτυο, εγώ ως δημοσιογράφος, το Ionion Fm και η εφημερίδα Documento, «στήσαμε» μια ψεύτικη ιστορία για να πλήξουμε το γόητρο και το κύρος των Ηλείων αστυνομικών και ειδικά της ΟΠΚΕ.

Ένα περιστατικό που όμως για κακή τύχη των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ Ηλείας, ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής τους, μιλώντας στην κ. Αγαθή Ρηγόπουλου πρόεδρο του νομαρχιακού συλλόγου ΑΜΕΑ ΗΛΙΣ νομού Ηλείας, δεν το χαρακτήρισε ως ψεύτικη είδηση αλλά ως «ατυχές περιστατικό». Αρα υπαρκτό…

Στην πολύχρονη πορεία μου ως δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ, με εκατοντάδες έρευνες στο ενεργητικό μου και για την «αστυνομική σαπίλα» στην Ηλεία, έχω μάθει πάντα όταν κάνω ρεπορτάζ να έχω και τα ανάλογα αποδεικτικά στοιχεία. Κι αυτό για να μη δώσω την χαρά και το δικαίωμα ποτέ π.χ. σε καμία Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, να με συκοφαντήσει ισχυριζόμενη ψευδώς ότι δήθεν γράφω ανακρίβειες η «στήνω» ψεύτικες ιστορίες τύπου ζαρντινιέρας …

Το αποκαλυπτικό ηχητικό αρχείο με την συγκλονιστική καταγγελία της μητέρας του 22χρονου ΑμεΑ που ξυλοκοπήθηκε από τους τσαμπουκάδες αστυνομικούς έξω από το σπίτι του αναίτια, αποτελεί «γροθιά» στο στομάχι κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενου πολίτη. Είναι δημόσια αναρτημένο και μπορεί ο καθένας να το ακούσει και να βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιος ψεύδεται και ποιος περιγράφει τα γεγονότα. Η εισαγγελέας της Αμαλιάδας που – όπως καταγγέλθηκε – δεν δέχτηκε τους γονείς του 22χρονου όταν πήγαν να καταθέσουν μήνυση κατά των αστυνομικών, μπορεί και αυτή έστω και τώρα να μας το ζητήσει να της το στείλουμε.

Δημόσια αναρτημένο είναι και το αποκαλυπτικό ηχητικό αρχείο της δασκάλας του 22χρονου και διευθύντριας του ΕΕΕΕΚ Πύργου η οποία και κατήγγειλε – και την τιμά αυτό – δημόσια το περιστατικό αστυνομικής βίας όταν την ενημέρωσαν.

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια του 22χρονου ΑμεΑ , ενώ αρχικά ζητούσε και δημόσια την παραδειγματική τιμωρία των αστυνομικών που έδειραν το παιδί τους , αργά χθες το βράδυ και μετά την ανακοίνωση των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ στην Ηλεία, απέσυρε την εντολή που είχαν δώσει σε γνωστό δικηγόρο του Πύργου Ηλείας για την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος των δύο αστυνομικών καθώς και νέας ιατροδικαστικής εξέτασης του 22χρονου ΑμεΑ. Ο συγκεκριμένος δικηγόρος εάν μιλήσει δημόσια έχει πράγματι πολλά ενδιαφέροντα πράγματα μα πει…

Επειδή εκτός από την ΕΔΕ που διετάχθη με εντολή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ , στην υπόθεση ενεπλάκη και η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, την οποία ενημέρωσα επώνυμα ο ίδιος, αμέσως μετά το περιστατικό . Και επειδή η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν επηρεάζεται γενικώς και ειδικώς από διάφορα «κουτσαβάκια» ούτε δέχεται παρεμβάσεις , πιέσεις και απειλές , θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε ποιος τηλεφωνούσε σε ποιόν και τι έλεγε, μέσα από την νόμιμη άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Ρίχνω την ιδέα και θέτω πρώτος το δικό μου τηλέφωνο στην διάθεση της συγκεκριμένης υπηρεσίας για να δούμε τελικά ποιος λέει ψέματα , ποιός απειλεί ποιον και με τι κίνητρο.

Κάποιοι θα πρέπει να αντιληφθούν ότι το 2020 ο ρόλος των συνδικαλιστών αστυνομικών δεν είναι να συκοφαντούν μη αρεστούς σε αυτούς δημοσιογράφους . Ούτε να απειλούν με δικαστήρια , η να κάνουν κωμικά μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ηθικής. Αυτό έλειπε να ρωτάμε «τον μπάτσο της γειτονιάς» πριν γράψουμε οτιδήποτε …

Οι «αμαρτωλές» εποχές της περασμένης εικοσαετίας , τότε που κάποιοι συνδικαλιστές αστυνομικοί , από την μία συκοφαντούσαν δημοσιογράφους και από την άλλη πήγαιναν στα δικαστήρια για να υπερασπίσουν επίορκους συναδέλφους τους που εμπλέκονταν σε βρώμικα κυκλώματα ναρκωτικών και μαστροπείας, έχουν παρέλθει οριστικά.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

Πηγή: apokalypseis.com

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…