«Βόμβα» Βαξεβάνη: Συνεργάτης υπουργού πήγε στη Λάρισα για μίζα – Τον παρακολουθούσαν και το έμαθαν (video)

«Περιγράφω ένα μήνυμα που το έχω δει με τα μάτια μου» ανέφερε ο Κώστας Βαξεβάνης, δημοσιογράφος και εκδότης του Documento

Βαξεβάνης

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, μίλησε για το σκάνδαλο Predator και το πως έγινε «υπερόπλο» στα χέρια του Μαξίμου και της την ΕΥΠ.

Αναφέρθηκε επίσης στον ρόλο που διαδραμάτισε το Μαξίμου στη διαδικασία της παρακολούθησης πολιτικών, συγγενικών τους προσώπων, επιχειρηματιών και καλλιτεχνών. «Πετάει στα σκυλιά τον ανιψιό του για όλα αυτά που έκαναν μαζί, αλλά δεν θα την γλιτώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον πρωθυπουργό, ο οποίος «μπλοκάρει όλες τις έρευνες για το σκάνδαλο των υποκλοπών».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην περίπτωση συνεργάτη υπουργού που πήγαινε στη Λάρισα «για να παραλάβει ένα πακέτο» και στη συνέχεια, ο υπουργός δέχτηκε τηλεφώνημα από το Μαξίμου με το οποίο του ζητήθηκε να ακυρωθεί η «αποστολή» του συνεργάτη του και η «παραλαβή του πακέτου», δείγμα ότι βρισκόταν υπό παρακολούθηση.

«Περιγράφω ένα μήνυμα τώρα που το έχω δει με τα μάτια μου. Και εκτός αυτού μου έχουν περιγράψει και οι άνθρωποι που διαβίβασαν μερικά μηνύματα άλλου τύπου, σε αυτόν που τα διαβίβασαν», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Μας παρακολουθεί ο κ. Μητσοτάκης και ξέρει πως πίσω από εμένα βρίσκεται ο Τσίπρας;», διερωτήθηκε ακόμη ο εκδότης. «Ο κ. Μητσοτάκης ενοχοποιεί μόνος του τον εαυτό του», πρόσθεσε. «Πού το ξέρει πως υπάρχουν 500 παράνομα λογισμικά στην Ελλάδα; Τι είναι δημοσιογράφος;», πρόσθεσε ακόμη, σχολιάζοντας τις νωρίτερες δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…