Νέα "βόμβα" Σόιμπλε: "Έλληνας πολιτικός πρότεινε έξοδο από το ευρώ πριν τις Κάννες" (video)

Νέες αποκαλύψεις για το παρασκήνιο των τελευταίων 24ωρων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη Σύνοδο των Καννών έρχονται στην…

Νέες αποκαλύψεις για το παρασκήνιο των τελευταίων 24ωρων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη Σύνοδο των Καννών έρχονται στην επιφάνεια διά στόματος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι σχέδιο για Grexit υπήρχε αλλά δεν το είχαν εκπονήσει οι Ευρωπαίοι αλλά οι Έλληνες πολιτικοί!

«Ένας Έλληνας πολιτικός, για του οποίου τα δημοκρατικά αισθήματα αμφιβάλλω, μου πρότεινε έξοδο από το ευρώ πριν από το δημοψήφισμα, αλλά δεν είναι δική μου υπόθεση να αποκαλύψω το όνομα του» είπε ο Σόιμπλε.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, ανάλογες προτάσεις, εκτός από τον Έλληνα πολιτικό με τα… μη δημοκρατικά αισθήματα, είχαν κάνει και Ιταλοί πολιτικοί, ζητώντας την έξοδο της Ιταλίας από την ευρωζώνη. «Πιστεύετε ότι η Γερμανία δεν θα είχε εναλλακτικό σχέδιο; Και σχέδιο Α είχαμε και Β και Γ και Δ», τόνισε επίσης στη συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στο περιθώριο εκδήλωσης στο Βερολίνο.

 

 

Ο Σόιμπλε επανέλαβε την άποψή του πως «είχαμε πει πολλές φορές ότι οι Έλληνες υποφέρουν εξαιτίας παραλείψεων δεκαετιών της ελληνικής ελίτ».  Τέλος, προανήγγειλε την επίσκεψη, στο Βερολίνο, του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. «Στις 11 Ιουνίου θα έχω την ευκαιρία να τα ξαναπώ με τον κ. Στουρνάρα», είπε ο Γερμανός υπουργός.

Τομ Χανκς: Καταγγέλει πως εμφανίζεται σε διαφήμιση, αλλά είναι AI – “Προσοχή !”

Τομ Χανκς: Καταγγέλει πως εμφανίζεται σε διαφήμιση, αλλά είναι AI – “Προσοχή !”

Εξοργισμένος είναι ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς με μία διαφήμιση στην οποία βρέθηκε να... «πρωταγωνιστεί»…