Νέα "βόμβα" Σόιμπλε: "Έλληνας πολιτικός πρότεινε έξοδο από το ευρώ πριν τις Κάννες" (video)

Νέες αποκαλύψεις για το παρασκήνιο των τελευταίων 24ωρων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη Σύνοδο των Καννών έρχονται στην…

soimple 533 355

Νέες αποκαλύψεις για το παρασκήνιο των τελευταίων 24ωρων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη Σύνοδο των Καννών έρχονται στην επιφάνεια διά στόματος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι σχέδιο για Grexit υπήρχε αλλά δεν το είχαν εκπονήσει οι Ευρωπαίοι αλλά οι Έλληνες πολιτικοί!

«Ένας Έλληνας πολιτικός, για του οποίου τα δημοκρατικά αισθήματα αμφιβάλλω, μου πρότεινε έξοδο από το ευρώ πριν από το δημοψήφισμα, αλλά δεν είναι δική μου υπόθεση να αποκαλύψω το όνομα του» είπε ο Σόιμπλε.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, ανάλογες προτάσεις, εκτός από τον Έλληνα πολιτικό με τα… μη δημοκρατικά αισθήματα, είχαν κάνει και Ιταλοί πολιτικοί, ζητώντας την έξοδο της Ιταλίας από την ευρωζώνη. «Πιστεύετε ότι η Γερμανία δεν θα είχε εναλλακτικό σχέδιο; Και σχέδιο Α είχαμε και Β και Γ και Δ», τόνισε επίσης στη συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στο περιθώριο εκδήλωσης στο Βερολίνο.

 

 

Ο Σόιμπλε επανέλαβε την άποψή του πως «είχαμε πει πολλές φορές ότι οι Έλληνες υποφέρουν εξαιτίας παραλείψεων δεκαετιών της ελληνικής ελίτ».  Τέλος, προανήγγειλε την επίσκεψη, στο Βερολίνο, του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. «Στις 11 Ιουνίου θα έχω την ευκαιρία να τα ξαναπώ με τον κ. Στουρνάρα», είπε ο Γερμανός υπουργός.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…