Newsroom

Newsroom

Νέα «βεντέτα» ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου με τον δικηγόρο Ανδρέα Θεοδωρόπουλο με φόντο… τις πλαστικές επεμβάσεις

Τις τελευταίες ημέρες η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου μονοπωλεί το ενδιαφέρον των χρηστών στα social και τις ατάκες περί πλαστικών της

kainoyrgioy12

Η Κατερίνα Καινούργιου, φιγουράρει τις τελευταίες ημέρες στα πρώτα trend του twitter. Αφορμή οι κόντρες…που έχει ανοίξει. Την πρώτη φορά, η βεντέτα ξεκίνησε με την Σοφία Μουτίδου και ένα σχόλιο της ηθοποιού για τις πλαστικές επεμβάσεις. Χθες σειρά πήρε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, που εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή της για να μιλήσει για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ωστόσο, ο δικηγόρος, όπως φάνηκε, είχε άλλες διαθέσεις και όταν ήρθε η ώρα να κλείσει τη σύνδεσή του είπε τα παρακάτω: «Ζητώ συγγνώμη αλλά πρέπει να φύγω. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κ. Καινούργιου μου είπατε ότι δεν θέλετε κάποια επικοινωνία μαζί μου. Βγήκα για να σας πω το εξής… είπατε για το ποιόν των δικηγόρων, δεν ξέρω γιατί τα βάζετε με τους δικηγόρους.

Να γνωρίζετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιον σας και όχι πλαστικό χειρούργο. Καλημέρα».

Ξαφνικά ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος έφυγε από τη ζωντανή σύνδεση, με την Κατερίνα Καινούργιου να θέλει να τοποθετηθεί

«Όχι όχι, θα απαντήσω. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι άλλο, πιο έξυπνο. Το να με χτυπάτε σε αυτό το κομμάτι – ένας άνδρας υποτίθεται- απλά γελάω, αν και γελάω γενικότερα γιατί διαβάζω διάφορα, είστε απλά γελοίος και παρακαλώ τώρα τους συναδέλφους μου, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή. Γιάννη, Κατερίνα, δεσμεύεστε; Έτσι όπως είναι να πει για εμένα; Μακάρι να έκανε εκείνος καμιά πλαστική» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να πούμε ότι ο κύριος Θεοδωρόπουλος ουκ ολίγες φορές με έχει εκθειάσει και έχει πάρει μόνος του τηλέφωνο για να βγει στην εκπομπή. Σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό, σε έναν πλαστικό μπορεί… Το κλείνουμε», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

οπαδικη βια 1

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν τις…