Νέα τραγωδία στην οικογένεια του πρώην βουλευτή Ηλία Πολατίδη

Δέκα ημέρες μετά τον χαμό του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ Ηλίας Πολατίδη, ο οποίος απεβίωσε το Σάββατο 16 Απριλίου μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας του.

5720f5611dc5240d3b8b4b42

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ και της Εθνικής Ενότητας Κωστής Αϊβαλιώτης, ο πατέρας του Ηλία Πολατίδη δεν άντεξε τον χαμό και δεύτερου παιδιού του μέσα σε μόλις 3,5 χρόνια και απεβίωσε χθες ενώ την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του.

Την Κυριακή 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στον στο Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Λευκώνα Σερρών 40μερο μνημόσυνο τόσο για τον πρώην βουλευτή όσο και για τον πατέρα του.

Όπως έγραψε στο facebook o Κωστής Αϊβαλιώτης: «δεν άντεξε τον χαμό του και πήγε να τον βρει: Έφυγε και ο πατέρας του Αγωνιστή τ. Βουλευτή του ΛΑΟΣ Ηλία Πολατίδη , μόλις 9 μέρες μετρά τον θάνατο του γιου του. Ήταν το δεύτερο παιδί που έχασε ο τραγικός πατέρας μέσα σε 3,5 χρονιά! Ο πόνος όλων μας είναι τεράστιος και σκέφτομαι την αλύγιστη μανά του Ηλία που ζει και κρατάει όρθια όλη την οικογένεια η οποία μετράει μόνο λύπες. Αυτά για να καταλάβουν οι πάντες όλοι ότι πίσω από όλους εμάς που αγωνιζόμαστε, δεν λυγίσαμε και δεν προδώσαμε όπως οι γνωστοί, υπάρχουν προβλήματα υγείας που δημιουργούνται, οικογένειες που υποφέρουν, άνθρωποι που πεθαίνουν, και μικρά παιδιά που μένουν χωρίς πατερά και προσπαθούν να επιζήσουν, χωρίς εισοδήματα και βοήθεια…».

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…