Νέα θεωρία συνωμοσίας από τη ΝΔ: Και το Νόμπελ στον Τσίπρα αντάλλαγμα για το Μακεδονικό

Την σκυτάλη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πήρε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τη συμφωνία των Πρεσπών

Μετά το αφήγημα του προέδρου της ΝΔ ότι «ο Τσίπρας αντάλλαξε  τη μη περικοπή των συντάξεων με τη συμφωνία των Πρεσπών», ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης προσπαθεί να μας πείσει πως και η πρόταση για Νόμπελ Ειρήνης στον Αλέξη Τσίπρα αποτελεί κάποιου είδους αντάλλαγμα. Πρόκειται για μεγάλη διεθνή συνωμοσία για χάρη και μόνο της επανεκλογής του έλληνα πρωθυπουργού, όπως μας ενημερώνει ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

«Θεωρώ ότι και το θέμα των συντάξεων και πολλά άλλα ανταλλάγματα, όπως και η προσωπική προβολή μέσω της υποψηφιότητας για το βραβείο Νόμπελ του κ. Τσίπρα, είναι μια εξαγορά του ιδίου για να ανταλλάξει, να πουλήσει το εθνικό θέμα της Μακεδονίας», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα που την υποψηφιότητα του πρωθυπουργού για Νόμπελ Ειρήνης βλέπουν με καλό μάτι στελέχη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε «τιμητική για τη χώρα», η ηγεσία της ΝΔ φαίνεται να επιδίδεται στο αγαπημένο της σπορ, αυτό της δημιουργίας εντυπώσεων.

Καταδικάστηκαν οι δύο εκπαιδευτικοί γονείς στη Λάρισα-Τους καταγγέλλουν οι κόρες τους για κακοποίηση

Καταδικάστηκαν οι δύο εκπαιδευτικοί γονείς στη Λάρισα-Τους καταγγέλλουν οι κόρες τους για κακοποίηση

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε σήμερα το ζευγάρι των εκπαιδευτικών, που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, σε βάρος…