Νέα στοιχεία για τον εξαφανισμένο οδηγό ταξί στη Θεσσαλονίκη

Ο οδηγός είχε συλληφθεί πριν από λίγους μήνες για παράνομη διακίνηση μεταναστών - Δεν έχει δηλώσει την εξαφάνισή του η οικογένειά του

ΕΚ - Ταξι Θεσσαλονικη

Εξαφανισμένος παραμένει εδώ και περισσότερες από δεκαπέντε μέρες ένας οδηγός ταξί, που αγνοείται μαζί με το ταξί το οποίο είχε επινοικιάσει από τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο ιδιοκτήτης του ταξί μίλησε με τον αγνοούμενο οδηγό για τελευταία φορά στις 10 Οκτωβρίου. Στις 25 Οκτωβρίου ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνιση και προχώρησε σε μήνυση για υπεξαίρεση του οχήματος, και πλέον ο οδηγός αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι από την οικογένεια του οδηγού δεν έχει δηλωθεί μέχρι τώρα εξαφάνιση, γεγονός που προκαλεί εντύπωση. Επιπλέον, πληροφορίες του ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος οδηγός είχε συλληφθεί πριν από λίγους μήνες για παράνομη διακίνηση μεταναστών. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του οχήματος αναγνώρισε το πρόσωπό του ανάμεσα σε φωτογραφίες με σεσημασμένους που του έδειξαν οι αστυνομικοί.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός εθεάθη στην Καλαμάτα πριν από τρεις μέρες.