Newsroom

Newsroom

Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι: Οι τρεις καταγγελίες, ο ελεύθερος δράστης και το σφάξιμο στη μέση του δρόμου (video)

Η έκτη γυναικοκτονία για το 2024 έγινε στο Μενίδι, με το θύμα να είχε καταγγείλει τρεις ολόκληρες φορές στον δράστη

6222470

Το πρωί της Πέμπτης (16/05) σημειώθηκε η έκτη γυναικοκτονία για το 2024, αυτή τη φορά στο Μενίδι, με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να είναι σοκαριστικά.

Η 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία εντοπίστηκε νεκρή κάτω ακριβώς από το σπίτι της, από περαστικούς με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά.

Η ίδια είχε καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία συνολικά τρεις φορές, με τον 50χρονο δράστη να αφήνεται και τις τρεις φορές ελεύθερος.

Μάλιστα η γυναίκα είχε κάνει καταγγελία στο Α.Τ Μενιδίου λίγες ημέρες νωρίτερα, όπου κατά πληροφορίες είχε εγκατασταθεί και panic button.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν καταγγελίες της το 2013, το 2022, αλλά και πριν από λίγες μέρες. Η άτυχη γυναίκα το Μεγάλο Σάββατο είχε πάει στην Αστυνομία και μήνυσε τον εν διαστάσει σύζυγο της για ενδοοικογενειακή βία και κατά πληροφορίες ήταν σε άθλια κατάσταση, λέγοντας ότι την είχε χτυπήσει άγρια και την είχε γδύσει, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2022, είχε ζητήσει και πάλι βοήθεια από τις αρχές.

Ο δράστης και πάλι συνελήφθη, δικάστηκε, όμως αφέθηκε ελεύθερος.

Ο δράστης της γυναικοκτονίας αναζητείται, ενώ σήμερα είχε δικαστήριο για ένα από τα περιστατικά που τον είχε καταγγείλει η 40χρονη γυναίκα.

Στο σημείο του εγκλήματος έχει μεταβεί ιατροδικαστής, η πρώτη εξέταση του οποίου αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση, ενώ εξετάζονται οι κάμερες ασφαλείας στη γειτονιά.

«Η γυναίκα φώναζε “βοήθεια, βοήθεια”»

Μια γυναίκα η οποία μίλησε με αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας, δήλωσε στο OPEN: «Στις 5:20 μπήκε στο μαγαζί πελάτης και μου είπε να κλείσω την πόρτα γιατί εδώ σκοτώσανε μία κοπέλα».

Ο μάρτυρας είπε στη γυναίκα ότι την άκουσε να φωνάζει «βοήθεια, βοήθεια» και κάλεσε την Αστυνομία και τότε κλείδωσε την πόρτα του μαγαζιού.

Ο μάρτυρας κράτησε την ανωνυμία του γιατί φοβάται, ενώ και η γυναίκα δήλωσε στο OPEN τρομαγμένη από όσα συνέβησαν δίπλα στο μαγαζί της.

Τούρκος Βουλευτής πρότεινε να βραβευτεί ο Αταμάν για τις σχέσεις του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία

ergin ataman

Τούρκος Βουλευτής πρότεινε να βραβευτεί ο Αταμάν για τις σχέσεις του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία

Μέλος του τουρκικού κοινοβουλίου πρότεινε να τιμηθεί ο Εργκίν Αταμάν για τις σχέσεις του ανάμεσα…