Newsroom

Newsroom

Νέα σοβαρή καταγγελία κατά Χαϊκάλη: «Με έπιασε από το λαιμό και με έσφιγγε»

Νέα καταγγελία σε βάρος του Παύλου Χαϊκάλη κατατέθηκε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

xaikalis Medium 1

Μετά την Ηλιάνα Αραβή, που κατήγγειλε τον γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση, μία νέα καταγγελία κατατέθηκε στο ΣΕΗ για τον Παύλο Χαϊκάλη, το πρωί της Πέμπτης (11/2). Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η δεύτερη καταγγελία είναι πιο σοβαρή, καθώς ο γνωστός ηθοποιός φέρεται να κατηγορείται για απόπειρα βιασμού.

Η ίδια εκπομπή επικοινώνησε εκτός «αέρα» με τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος υποστήριξε ότι περιμένει να πάρει στα χέρια του τις καταγγελίες από το Σωματείο των Ελλήνων Ηθοποιών και στη συνέχεια θα αποφασίσει για την υπερασπιστική του γραμμή. 

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή TLIVE είπε: «Δεν θα κάνω καμία δήλωση, έχω απευθυνθεί στους δικηγόρους μου. Όταν θα εξετάσει ο δικηγόρος μου την υπόθεση, θα βγάλει ανακοίνωση και θα ενημερωθείτε από εκείνον. Ακόμα δεν μπορώ να σας πω το όνομά του. Από Δευτέρα να πάρω τους φακέλους, οι οποίοι με αφορούν και μετά θα ενημερώσω το δικηγόρο μου να μιλήσετε μαζί του. Μετά και εφόσον από Δευτέρα ενημερωθεί ο δικηγόρος μου, θα υπάρξει απάντηση».

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η συγκεκριμένη γυναίκα είχε εμφανιστεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 πριν από λίγες μέρες και είχε περιγράψει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του ηθοποιού πριν από 31 χρόνια.

Η καταγγελία της ηθοποιού στην ΕΡΤ

“Μου έφτιαξε καφέ, ήπια δυο τρεις γουλιές και με βούτηξε και με φίλησε. Είδα έναν άλλον άνθρωπο ξαφνικά, δεν ήταν ο φίλος που τα λέγαμε, το αγόρι της φίλης μου. Σαν να είχε σαλτάρει εκείνη τη στιγμή. Στην πάλη μας με έπιασε από το λαιμό και με έσφιγγε. Τα χέρια του ήταν σαν ζωγραφιά στον λαιμό μου για πολλές μέρες. Με χτύπησε με τον αγκώνα του πάνω στην τομή κι εγώ λιποθύμησα και αυτός τρόμαξε, τρομοκρατήθηκε, συνειδητοποίησε προφανώς ότι είναι εκτός και έφερε νερό.

Δεν ξέρω πώς σηκώθηκα και έφυγα, δεν ξέρω πώς μπήκα στο ταξί. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο δικός μου άνθρωπος με βρήκε στις σκάλες λιπόθυμη. Αυτός έκλαιγε στα πόδια μου, ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει.

Οι συγγενείς της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Οι αστυνομικοί – όπως λέει – πήγαν στο τμήμα και τον ηθοποιό. “Αυτός έκλαιγε στα πόδια μου. Ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει. (…) Έκλαιγε στα πόδια μου και του είπα ότι δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου αλλά αυτός που θα τον τιμωρήσει είναι ο Θεός. Μετάνιωσα πάρα πολλές φορές από εκείνη τη στιγμή που δεν το προχώρησα“,

“Με όλη μου την ψυχή αν χρειαστεί, θα στηρίξω και άλλες καταγγελίες γυναικών αν προχωρήσουν σε δίκη γιατί πίστευα ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά τελικά δεν αλλάζουν και μετάνιωσα για την τότε απόφασή μου, που δεν μίλησα (…) Πρέπει να καταλάβουν κάποια καθάρματα ότι το όχι οποιασδήποτε γυναίκας είναι ΌΧΙ” τόνισε η καταγγέλλουσα. Λίγο καιρό μετά, η ηθοποιός εγκατέλειψε τον χώρο της Τέχνης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 2:47 στο παρακάτω βίντεο.

 

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

παπανωτας

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…