Νέα σοβαρή καταγγελία για βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ: Απήχθησα, χτυπήθηκα, φόρεσα κουκούλα πολέμου

«Αν στο ενδιάμεσο δεν έχω καταλήξει στο Γκουαντάναμο, υπόσχομαι ότι θα ακολουθήσει συνέντευξή μου εφ'όλης της ύλης»

NewsRoom 15/03/2021 | 10:40

Σε μια νέα, αδιανόητη καταγγελία για βασανιστήρια στην ΓΑΔΑ μετά από το όργιο καταστολής στη Νέα Σμύρνη προχώρησε μέσω των κοινωνικών δικτύων ο Άρης Παπαϊτσέτρας.

Όπως σημειώνει μάλιστα ο ίδιος, αφού εξέφρασε μέσω του λογαριασμού του την αλληλεγγύη του στους συλληφθέντες και συλληφθείσες της Νέας Σμύρνης, «απήχθηκε, χτυπήθηκε και βασανίστηκε» στη ΓΑΔΑ.

«Αν στο ενδιάμεσο δεν έχω καταλήξει στο Γκουαντάναμο, υπόσχομαι ότι θα ακολουθήσει συνέντευξή μου εφ'όλης της ύλης», δηλώνει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Διαβάστε την ανάρτησή του στο facebook:

Λίγες ώρες αφότου εξέφρασα στον προσωπικό μου λογαριασμό, την αλληλεγγύη μου στους συλληφθέντες και τις συλληφθείσες της Νέας Σμύρνης και την αποστροφή μου για τις μαφιόζικες μεθόδους απόδοσης κατηγοριών που χρησιμοποίησε η αστυνομία εις βάρος τους.

Απήχθησα, χτυπήθηκα, φόρεσα κουκούλα πολέμου, χτυπήθηκα στο αυτοκίνητο, εφτασα στη ΓΑΔΑ, χτυπήθηκα στη ΓΑΔΑ, βασανίστηκα επί ώρες, διανυκτέρευσα για τέσσερις μέρες σε καθεστώς απομόνωσης μαζί με τον αδερφικό μου φίλο και σύντροφο να κατουράμε σε πλαστικά μπουκάλια. Βρεθήκαμε κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αυτός κατέληξε προφυλακισμένος με μηδενικά στοιχεία, εγώ να μαζεύω τα σπασμένα μου κομμάτια

Σκέτη μαγεία. Επιστρέφω με συνέντευξη για το ταξίδι μας προς τη ΓΑΔΑ και απο εκεί στην Μεταξική περίοδο.

Ελπίζω στο ενδιάμεσο να μην βρεθώ κατηγορούμενος για την δολοφονία του Κένεντι