Newsroom

Newsroom

Νέα Σμύρνη: Ύποπτος και για απόπειρα βιασμού ο 22χρονος – Καλείται σε εξηγήσεις

Ως ύποπτος διάπραξης απόπειρας βιασμού καλείται σε εξηγήσεις ο 22χρονος επιδειξίας που συνελήφθη μετά το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη

Στιγμιότυπο οθόνης 26 0 0 1

Για σοβαρότατη κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα που αφορά σεξουαλική βία ερευνάται ο 22χρονος επιδειξίας που συνελήφθη μετά από περιστατικό στη Νέα Σμύρνη και πρόκειται να δικαστεί στο Αυτόφωρο την Παρασκευή κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσια αξιοπρέπειας.

Ο φοιτητής καλείται πλέον να δώσει εξηγήσεις για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού καθώς σε βάρος του έχει υποβληθεί καταγγελία από συνομήλική του η οποία υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση από αυτόν στις 6 Αυγούστου 2020.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Αυγούστου 2020 και ενώ επέστρεφε στο σπίτι της στον Νέο Κόσμο διαπίστωσε ότι την ακολουθεί ο 22χρονος ο οποίος την πρόλαβε στην πόρτα της πολυκατοικίας της και της επιτέθηκε αρπάζοντάς την από τον λαιμό και πιάνοντας τα οπίσθια της. Η παθούσα ισχυρίζεται ότι της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει μέσα στην είσοδο του κτιρίου και ότι κατάφερε να γλυτώσει μετά από πάλη που έγινε μεταξύ τους. Για το περιστατικό είχε κάνει αμέσως καταγγελία η 22χρονη στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως όπου σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστου δράστη.

Για την υπόθεση αυτή, για την οποία ο Εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος διέταξε την διενέργεια χωριστής έρευνας, ανεξάρτητης δηλαδή από τις καταγγελίες για λιγότερο σοβαρές ποινικά πράξεις που αφορούν πλημμελήματα, ο 22χρονος καλείται να καταθέσει στις αστυνομικές Αρχές ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού.

Μετά τις εξηγήσεις του και ενώ η έρευνα θα συνεχιστεί για όποιες άλλες καταγγελίες για σεξουαλική βία, ο Εισαγγελέας θα κρίνει αν θα του ασκήσει ή όχι ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού.

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…