Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέος ο «Ινδιάνος»

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος Ελληνοϊρακινός που θεωρείται ο βασικός κατηγορούμενος στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του αστυνομικού κατά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

5261216

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 13η Τακτική Ανακρίτρια ο 30χρονος ελληνοιρακινός που θεωρείται ο βασικός κατηγορούμενος στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 27χρονου αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Μετά από πολύωρη διαδικασία ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας που αρνείται την κατηγορία, παίρνει τον δρόμο για την φυλακή με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα.

Οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι για επεισόδια στη Νέα Σμύρνη αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Σε βάρος τους επιβλήθηκαν, κατά περίπτωση, περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευσης συμμετοχής σε διαδηλώσεις.

O 30χρονος είχε συλληφθεί από τις Αρχές στα μέσα της εβδομάδας στην περιοχή της Μαγούλας όπου διέμενε. Ο Ελληνοϊρακινός εργαζόταν ως αποθηκάριος, ενώ έπειτα από την επίθεση στον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη κρυβόταν σε μια αποθήκη την οποία χρησιμοποιούσε για να κρυφτεί, αφού και ο ίδιος γνώριζε πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του. Ο 30χρονος χούλιγκαν είχε απασχολήσει τις Αρχές κι άλλες φορές στο παρελθόν. Οι Αρχές τον εντόπισαν σε λιγότερες από 24 ώρες μετά τα επεισόδια.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…