Νέα Σμύρνη: Πέμπτη γυναίκα αναγνώρισε και κατήγγειλε τον 22χρονο για σεξουαλική επίθεση

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από τον 22χρονο μετά από τη δημοσιοποίηση του βίντεο από τη νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη

NewsRoom 07/05/2021 | 12:19

Ολοένα και περισσότερες γυναίκες καταγγέλλουν τον 22χρονο που επιχείρησε να επιτεθεί σεξουαλικά σε κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

Και πέμπτη γυναίκα αναγνώρισε στο πρόσωπο του 22χρονου τον άνθρωπο που την παρενόχλησε σεξουαλικά ενώ εκείνη κινούνταν στην Καλλιθέα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πρόκειται για μια νεαρή από την Κύπρο η οποία έστειλε ένα email στην αστυνομία στο οποίο ανέφερε πως ο δράστης είχε προβεί δημόσια σε ασελγείς πράξεις μπροστά της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2020, η γυναίκα βρισκόταν σε μια στάση λεωφορείου στην Καλλιθέα όταν ο δράστης αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά στα μάτια της.

Ο 22χρονος, που οδηγείται την Παρασκευή, 7 Μαΐου, στον Εισαγγελέα ύστερα από την καταγγελία νεαρής κοπέλας ότι την ακολούθησε με το μόριό του εκτός παντελονιού μέχρι έξω από την πόρτα της στη Νέα Σμύρνη, εμπλέκεται πλέον σε πέντε συνολικά περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε για παρόμοια περιστατικά σε βάρος νεαρών γυναικών που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης. Συγκεκριμένα, ο νεαρός με τον ίδιο τρόπο φέρεται να είχε παρενοχλήσει δύο κοπέλες, ηλικίας 24 και 22 ετών, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης τον περασμένο Αύγουστο. Η τρίτη επίθεση φέρεται να έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης σε βάρος μιας 28χρονης.