Νέα Σμύρνη-Μαφιόζικη εκτέλεση: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών από σκληρά καρτέλ Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών

Ένας νέος κύκλος αίματος στον κόσμο της νύχτας φαίνεται πως άνοιξε μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση δυο σεσημασμένων ανδρών Αλβανικής καταγωγής στην κατάμεστη πλατεία Νέας Σμύρνης . Φαίνεται πως η δολοφονία στη Νέα Σμύρνη, συδέεται με μια άλλη δολοφονία που έλαβε χώρα στην Αλβανία, δύο μέρες πριν.

Nea smyrini 1 1

Σε σκληρά καρτέλ Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών αναζητά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας τον μαυροντυμένο εκτελεστή, που δολοφόνησε με 7 σφαίρες το βράδυ της Κυριακής, τον 42χρονο, Νίκο και τον 44χρονο φίλο του, Αρμάντο σε κατάμεστη καφετέρια της Νέας Σμύρνης.

Μία σειρά μαφιόζικων χτυπημάτων τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, δείχνει ότι μέλη της αλβανικής μαφίας δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να ανοίξουν πυρ αδιαφορώντας για παράπλευρες απώλειες.

Όπως αποκάλυψε χθες το Mega, οι αρχές εξετάζουν αν η δολοφονία στη Νέα Σμύρνη έχει σχέση με μια άλλη στην Αλβανία λίγα 24ωρα νωρίτερα με θύμα έναν 49χρονο Αλβανό επιχειρηματία.

Ο εκτελεστής, εξετάζεται εάν είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό της Νέας Σμύρνης καθώς ο σωματότυπος και ο τρόπος δράσης είναι ακριβώς ο ίδιος. Ο μαυροφορεμένος εκτελεστής απόλυτα ψύχραιμος και εύστοχος μέσα σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα ολοκλήρωσε το συμβόλαιο θανάτου.
Φαίνεται πως ο κύκλος αίματος σύμφωνα με την έρευνα της αλβανικής αστυνομίας, πυροδοτήθηκε όταν χάθηκαν 700 κιλά ναρκωτικά.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Το απόγευμα της Παρασκευής στις 4:30, σε ένα μπαρ στα Τίρανα σημειώθηκε παρόμοιο περιστατικό ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που δολοφόνησαν τους δύο μπράβους στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα, το θύμα της εκτέλεσης στα Τίρανα πρόκειται για τον Edmond Papa με τις αλβανικές αρχές να εξετάζουν αν η δολοφονία του ήταν απάντηση σε ένα μαφιόζικο χτύπημα που έγινε σε έναν από τους αντιπάλους του αυτό το καλοκαίρι στην πρωτεύουσα της Αλβανίας.

Το βασικό στοιχείο που οδηγεί την αστυνομία στη σύνδεση των δύο δολοφονιών είναι το γεγονός ότι ο Papa και ο αντίπαλός του συναντήθηκαν στους Αγίους Σαράντα δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία. Υπάρχουν αμφιβολίες ότι αυτή η μεταξύ τους συνάντηση δεν πήγε καλά και στη συνέχεια έφερε το σοβαρό περιστατικό.

Υποπτεύεται ότι πρόκειται για τη δολοφονία του 27χρονου Aleksandër Sadikaj, ο οποίος πέθανε έπειτα αφού εξερράγη η βόμβα που είχαν τοποθετήσει στο αυτοκίνητό του, την ώρα που οδηγούσε στον άξονα Τιράνων-Ελμπασάν, στα περίχωρα της πρωτεύουσας.

Ο 49χρονος Papa εκτελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε μπαρ στην περιοχή Selitë την ώρα που έπινε καφέ. Ο εκτελεστής του κινήθηκε πεζός μεταμφιεσμένος ενώ η αστυνομία των Τιράνων συγκεντρώνει πλάνα από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

 

Το προφίλ του εκτελεστή

Από την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης είχε εμπειρία στα όπλα και θεωρούν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που εκτελούσε δολοφονικό σχέδιο.

Το γεγονός ότι δεν δίστασε να μπει σε ένα μαγαζί γεμάτο κόσμο, να περάσει ανάμεσα σε περαστικούς και να πυροβολήσει εφτά φορές από απόσταση αναπνοής το στόχο του, δείχνει «επαγγελματία».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ασφάλεια, στόχος του πιστολέρο όπως όλα δείχνουν ήταν ο 42χρονος ποινικός τον οποίο και πυροβόλησε 3 φορές. Μία σφαίρα τον βρήκε στο κεφάλι και άλλες 2 στο θώρακα, ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Άνδρες της ασφάλειας φαίνεται πως έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο δεύτερος νεκρός, ο 44χρονος φίλος του ήταν παράπλευρη απώλεια την ώρα που ο εκτελεστής άρχισε να πυροβολεί τον 42χρονο , ο Αρμάντο έσκυψε προς το μέρος που έπεφταν οι σφαίρες και γι’ αυτό δέχθηκε το μοιραίο χτύπημα στο θώρακα. Σωριάστηκε στο έδαφος και υπέκυψε από αιμορραγία λίγη ώρα μετά στον Ερυθρό Σταυρό.

Συνεργός παρακολουθούσε τον 42χρονο

Οι αστυνομικοί που έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας με το δρομολόγιο διαφυγής του εκτελεστή εκτιμούν πως κάποιος συνεργός του παρακολουθούσε τις κινήσεις του 42χρονου. όταν τον είδε να κάθεται στην καφετέρια έδωσε αμέσως σήμα στον δολοφόνο.

Στο σημείο της δολοφονίας οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών εντόπισαν 7 κάλυκες και σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, φαίνεται πως το 9άρι πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε δεν το έχουν ξανασυναντήσει σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mega, τα τελευταία 24ωρα μετά τις διπλές δολοφονίες στην Νέα Σμύρνη έχει εξαφανιστεί ένα άτομο, με το όνομα Λεονάρντο, το οποίο φαίνεται να είχε στενές σχέσεις με τους δύο νεκρούς της Νέας Σμύρνης.

Υπάρχει έντονη ανησυχία ότι ο κύκλος του αίματος δεν έχει κλείσει ακόμα και υπάρχουν φόβοι και για νέο χτύπημα.

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης