Νέα πυρά Μπογδάνου για Κρανιδιώτη-Τζήμερου και μια παραδοχή : Η Αθήνα επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλύτερη, πλην μιας γειτονιάς!

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά των έως τώρα συνοδοιπόρων του Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη, ενώ προχώρησε και σε μια παραδοχή που θα συζητηθεί

5558815

Την κάθοδό του με κόμμα στις προσεχείς εκλογές προαναγγέλλει σε συνέντευξή του στο iEidiseis ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και εξαπολύει σκληρή επίθεση κατά των έως τώρα συνοδοιπόρων του Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη!

«Είναι σε κανονική «σχέση» με τη ΝΔ και τον μηχανισμό του Μαξίμου, προφανώς παίρνουν γραμμή και υλικό για τις αναρτήσεις τους – αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια συμπόρευση, συνεννοούνται για τη στάση που θα κρατήσουν στο εκάστοτε ζήτημα και λειτουργούν σαν βραχίονας του επικοινωνιακού μηχανισμού της κυβέρνησης. Τα έζησα και έφριξα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ενώ προσθέτει:

«Ο σκοπός τους, εντούτοις, φαίνεται πως δεν είναι καν να μπουν στη Βουλή. Αν ήθελαν κάτι τέτοιο, δεν θα έπαυαν τη συνεργασία με τους δύο εκείνους ανθρώπους, που μπορούσαν πράγματι να τους βοηθήσουν να μπουν στη βουλή, δηλαδή την Αφροδίτη Λατινοπούλου και εμένα. Αντίθετα, στόχος τους φαίνεται πως είναι να «μαντρώσουν» στο «παραμάγαζό» τους όσο το δυνατόν περισσότερους δυσαρεστημένους νεοδημοκράτες, ώστε να ρίξουν το μέτρο της αυτοδυναμίας υπέρ της ΝΔ».

Ο Κ. Μπογδάνος, μάλιστα που αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ, προχώρησε και σε μια παραδοχή: Η Αθήνα ήταν σε καλύτερη κατάσταση επί ΣΥΡΙΖΑ – τότε το οξύ πρόβλημα περιοριζόταν σε μία γειτονιά.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…