Νέα πυρά από τον Πρετεντέρη: Υποθέτω πως για τον πρωθυπουργό δεν έκανε κανείς από τους 158 της ΝΔ για τη θέση του Στυλιανίδη (video)

  Νέες βολές από το συγκρότημα Μαρινάκη  μετά τις επιλογές του Μητσοτάκη να δανειστεί υπουργό από την Κύπρο

Πρετεντέρης 1

Ακόμα ένα «χτύπημα» από το συγκρότημα Μαρινάκη στο Μαξίμου και συγκεκριμένα στο πρόσωπο του ίδιου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή αυτή τη φορά την μεταγραφή από το εξωτερικό του Χρήστου Στυλιανίδη.

Μετά τις βολές για Αποστολάκη και τα δεκάδες δημοσιεύματα που εξαπέλυαν κατηγορίες προς τον Πρωθυπουργό για κινήσεις επικοινωνίας και όχι ουσίας, χθες, το ισχυρό ειδησεογραφικό συγκρότημα του Μαρινάκη πέταξε νέες «τορπίλες» προς τον Πρωθυπουργό χτυπώντας για ακόμα μια φορά τις εντελώς άστοχες επιλογές του ίδιου.

Τη σκυτάλη για ακόμα μια φορά πήρε ο Γιάννης Πρετεντέρης, και σε ερώτηση της δημοσιογράφου Ράνιας Τζίμα για το «Ένας από τους 158 της Νέας Δημοκρατίας δεν έκανε (ενν. για την θέση του υπ. Πολιτικής Προστασίας);», ο δημοσιογράφος απάντησε με ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπο πως «Όχι, κατάλαβα πως από την κίνηση του πρωθυπουργού, δεν έκανε κανείς».

Δεν πρόκειται πλέον για μια εσωκομματική ένταση που θα κοπάσει. Όλα δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία στο εσωτερικό της έχει αγεφύρωτες εντάσεις και διαφωνίες μετά τις επιλογές του Μητσοτάκη για Υπουργοποίηση πολιτικών στελεχών έξω από την κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά και την υπουργοποίηση όλων των «κομματικών παιδιών» του Καρατζαφέρη. 

Πλέον, ακόμα και για τα συστημικά μέσα που τον στήριζαν στο ακέραιο, ο Μητσοτάκης έχει πάψει να είναι συνώνυμο του Μωυσή και αποτελεί συνώνυμο της στρατηγικής αποτυχίας και ικανότητας διαχείρισης κρίσεων και εντάσεων. Άλλοτε εθνικών και άλλοτε εσωκομματικών.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…