Newsroom

Newsroom

Νέα προσπάθεια αποπροσανατολισμού από Αυγενάκη, αλλά κουβέντα για την ταμπακιέρα

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, κάνει επίθεση στην κυβέρνηση και τον Κώστα Βαξεβάνη, ενώ χαρακτηρίζει απολύτως συκοφαντικές τις καταγγελίες για δικές του σχέσεις με ποινικούς και ρουσφέτια!

5a06d74e1dc524d30f8b47a5

Μετά τις αποκαλύψεις του Documento και τα αδιάστειστα στοιχεία περί συναναστροφών του με ποινικούς , ο Λ. Αυγενάκης, συνεχίζει να προκαλεί κάνοντας λόγο για απολύτως συκοφαντικές καταγγελίες στο πρόσωπο του, από το παρακράτος, του Τσίπρα-Βαξεβάνη και Καμμένου.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε σίγουρος ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα τον δικαιώσει (;) και ότι είναι βέβαιος ότι θα δεχθεί νέο γύρο… λάσπης στο πρόσωπο του. Στην συνέχεια, ο Λ. Αυγενάκης, καταγγέλλει την κυβέρνηση πως με τη στάση της δημιουργεί και εντείνει κλίμα ανομίας στη χώρα, προσθέτοντας πως με την άδεια στον Κουφοντίνα «έχει αποθρασυνθεί».

«Στα όσα με εμπλέκει το παρακράτος Τσίπρα- Καμμένου- Βαξεβάνη, έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά. Δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω και γι’ αυτό έχω ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Οι εξηγήσεις που έχω δώσει είναι πληρέστατες και δεν έχω να φοβηθώ το παραμικρό.

Είναι βέβαιο ότι τώρα πια που η ΝΔ καλπάζει στις δημοσκοπήσεις, τώρα πια που η δημοσκοπική τους καθίζηση είναι τεράστια και μη αναστρέψιμη, τώρα πια που ο κ. Τσίπρας βλέπει ότι είναι ένας πρωθυπουργός σε αποδρομή, είμαστε βέβαιοι -επειδή γνωρίζουμε το ποιόν του- ότι θα μεθοδεύσει και άλλες επιθέσεις λάσπης εναντίον του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη και στελεχών της παράταξης μας που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή. Όση λάσπη και αν ρίξει, όσα χαμόγελα και υποσχέσεις και να μοιράσει, δε θα ανατρέψει την κατρακύλα του ιδίου και του κόμματός του. Η κοινωνία τούς έχει πάρει χαμπάρι. Σύντομα θα αποτελούν ένα κακό παρελθόν για τη χώρα μας. Βρίσκονται στο σκοτάδι και την καταχνιά, είμαστε το φως και η ελπίδα.»

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.