Νέα προκλητική δήλωση Κούγια: Χαρακτηρίζει προϊόν την Καινούργιου - Πυρά κατά Φιλιππάκη και Σαββίδη

«Καταλαβαίνω ότι σου κατέστρεψα το "προϊόν" Κατερίνα Καινούργιου»

NewsRoom 02/03/2021 | 15:29

Κατά του εκδότη της Espresso, Γιάννη Φιλιππάκη, αλλά και του Ιβάν Σαββίδη, στρέφει αυτή τη φορά τα «βέλη» του ο Αλέξης Κούγιας με νέα του δήλωση, με αφορμή την πρώτη σελίδα της εφημερίδας η οποία κυκλοφορεί με τίτλο: «Τι πετσόκομμα έκανε στον Κούγια η Καινούργιου», χαρακτηρίζοντας μάλιστα, «προϊόν» την παρουσιάστρια του Open.

Συγκεκριμένα, σε νέα του προσωπική δήλωση, ο Αλ. Κούγιας, απευθυνόμενος σαφώς στον κ. Φιλιππάκη, χαρακτηρίζει «προϊόν» την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ εξαπολύει και τα πυρά του ενάντια στον Ιβάν Σαββίδη: «Καταλαβαίνω ότι σου κατέστρεψα το "προϊόν" Κατερίνα Καινούργιου με τις χθεσινές ανακοινώσεις – απαντήσεις μου και κυρίως με τις εύστοχες απαντήσεις της, γιατί κανείς δεν γνωρίζει ότι, ό,τι έγραψες για μένα σήμερα στην espresso, το έγραψες, γιατί πλέον είσαι το έμμεσο αφεντικό της στο Open, αφού όλοι γνωρίζουν ότι εσύ και ο Ιβάν Σαββίδης είσαστε ένα και το αυτό στο Open και στις εφημερίδες "Δημοκρατία" και "live sport"».

«Για κάθε λέξη δυσφημιστική που γράφεις για εμένα, θα το πληρώσετε πολύ ακριβά και ευτυχώς για εμένα που υπάρχει και ο Σαββίδης από πίσω, για να εισπράξω τις αποζημιώσεις», τονίζει.

«Στον κύριο Σαββίδη, για να εισπράξει αποζημιώσεις από το Open και τις εφημερίδες σας, προσβλέπει και ο εντολέας μου κύριος Δημήτριος Λιγνάδης», καταλήγει.