Νέα πρόκληση του συνήγορου Μιχαλολιάκου: «Την ιστορία δε θα τη γράψουν μόνο οι μέλισσες αλλά και οι λύκοι»

Προκλητικός για ακόμα μια φορά ήταν ο συνήγορος και αδερφός του Νίκου Μιχαλολιάκου,Τάκης Μιχαλόλιας, ο οποίος και αναφέρθηκε στην αγόρευση του συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής Θανάση Καμπαγιάννη. Ακροδεξιές απειλές μετά το παραλήρημα της Παρασκευής. 

2289364

Συγκεκριμένα  ο συνήγορος αναφέρθηκε στο σημείο που ο Θ. Καμπαγιάννης κάλεσε την πρόεδρο να αποφασίσει αν είναι με τις μέλισσες ή με τους λύκους, ο κ. Μιχαλόλιας είπε: «Την ιστορία δεν θα τη γράψουν μόνο οι μέλισσες αλλά και οι λύκοι και οι λύκοι θα τη γράψουν πραγματικά. Μέχρι τώρα τη γράφουν οι κηφήνες, όχι οι μέλισσες».

Παράλληλα, κατά την αγόρευσή του, κάλεσε την έδρα να πει «ένα ηχηρό «σκάστε» σε όλους αυτούς που θέλουν να βγάλουν απόφαση πριν από εσάς».

Τέλος καταφέρθηκε εναντίον του δικαστηρίου αναφέροντας: Δεν είχαμε καμία δικαιολογία από το δικαστήριό σας για το ότι δεν αναγνωρίσατε ελαφρυντικά. Παραβιάζεται ανήθικα, χυδαία το τεκμήριο της αθωώτητας κάτω από τα μάτια σας τόσο από τα ΜΜΕ, αλλά και από δικαστικούς λειτουργούς.»

Το ακροδεξιό παραλήρημα της Παρασκευής

Δεν είναι η πρώτη φορά όπου μετά την καταδίκη του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση, ο Τάκης Μιχαλόλιας επιδεικνύει την ακροδεξιά σκέψη και ρητορική του. Πριν τις σημερινές απειλές για τους «λύκους», ήρθε η δευτερολογία της Παρασκευής, στην οποία έκανε σαφές ότι ακόμα και μετά την ιστορική απόφαση, η γραμμή αναμένεται να είναι στιβαρή και φασιστική. 

Συγκεκριμένα ο Τάκης Μιχαλόλιας ανέφερε: «Δικάστηκε ο κύριος Μιχαλολιάκος ως ναζιστής ή για ποινικά αδικήματα; Για να καταλάβετε πώς αντιλαμβάνονται την κρίση σας. Αυτή η δικη αντιμετωπίζεται ως πολιτική δίκη. Εγινε κατ’ επίφαση η δίκη, το μόνο που μπορούν να του προσάψουν είναι η διαφορετική ιδεολογία. Δεν μπορούν να του προσάψουν τίποτα. Η εισαγγελέας κατέρριψε όλες τις κατηγορίες. Στον κύριο Μιχαλολιάκο δεν έχουν να του προσάψουν καμία ποινική ενέργεια. Περιμένω να δω το σκεπτικό της απόφασή σας. Τη στιγμή που η εισαγγελέας κι σήμερα επέμεινε στην πρότασή της, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προτείνει το ελαφρυντικό του σύννομου βίου».

«Η διαδρομή του συνάδει με πολιτικό αρχηγό, πατέρα, συγγραφέα, όσο και αν τον λοιδορούν» κατέληξε ο συνήγορος υπεράσπισης, ζητώντας την αναγνώριση τεσσάρων ελαφρυντικών.

Παράλληλα φρόντισε να εξαπολύσει τα ακροδεξιά του βέλη, σημειώνοντας ότι «η Δημοκρατία στην Ελλάδα κινδύνευσε μόνο μία φορά. Από το ΚΚΕ. Όταν ορισμένοι περήφανοι Έλληνες, την προστάτευσαν. Δε φτάνει ότι ήρθε στην αίθουσα ο Δημήτρης Κουτσούμπας, αλλά βγήκε και στον κ. Μπογιόπουλο και ζήτησε να τιμωρηθεί η εισαγγελέας»

Αναφερόμενος στη μεγαλειώδη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο η οποία αριθμούσε περί τις 60.000 κόσμου, έκανε λόγο για «περιθωριακές ομάδες, ΛΟΑΤΚΙ και αναρχικούς που καίνε την Αθήνα» και οι οποίοι «μαζεύτηκαν έξω από το Εφετείο για να επιβάλουν την κρίση τους».

Ολοκληρώνοντας τη δευτερολογία του, δεν παρέλειψε να επιτεθεί στην πρωτοβουλία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και το μήνυμα «Δεν είναι αθώοι» που έστειλαν από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, αναφέροντας ότι «Είδαμε κάποιους γραφικούς βουλευτές να γράφουν σε χαρτιά «δεν ειναι αθώοι». Πόσο πιο γελοίοι θα μπορούσαν να γίνουν;».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…