Newsroom

Newsroom

Νέα πρόκληση από Κασιδιάρη: Kαλεί σε ομιλία σε συγκέντρωση από τη φυλακή ενόψει ΔΕΘ

Μπορεί το «πρωτοπαλίκαρο» του Νίκου Μιχαλολιάκου, να είναι μέσα στη φυλακή,  αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να προκαλεί εκ νέου, διοργανώνοντας και καλώντας σε συγκέντρωση για τη ΔΕΘ.

241665783 1222334141599908 3429027211365047687 n

Ο καταδικασθείς στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης διοργανώνει ομιλία και καλεί σε συγκέντρωση για τη ΔΕΘ. Πρόκειται για την πιο τρανή απόδειξη, ότι παρότι τα στελέχη της ΧΑ βρίσκονται στην φυλακή, συνεχίζουν να είναι απειλή.  

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτηση στα social media, ο Ηλίας Κασιδιάρης καλεί σε συγκέντρωση το απόγευμα του Σαββάτου, τους οπαδούς του, και λίγο πριν την κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ. Όπως αναφέρει μάλιστα, οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής θα τον δουν σε ζωντανή σύνδεση μέσω διαδικτύου όπου θα είναι κεντρικός ομιλητής 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο καταδικασθείς στη Δίκη της Χρυσής Αυγής, είχε προβεί σε  συντονισμό συγκεντρώσεων οπαδών του κόμματος του. Ήδη τον περασμένο Ιούνιο  ο  Ηλίας Κασιδιάρης είχε μιλήσει… μέσω τηλεφώνου σε συγκέντρωση που πραγματοποίησαν οπαδοί του, που κρατούσαν ελληνικές σημαίες και φώναζαν “η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”, στην οδό Αθηνάς.

Μάλιστα, ακουγόταν σε πλατεία μέσω μικροφωνικών εγκαταστάσεων που είχαν τοποθετηθεί. Μάλιστα ύστερα από έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι όντως ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε μέσα από τις φυλακές Δομοκού, χρησιμοποιώντας το κοινόχρηστο τηλέφωνο, αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα. 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…