Newsroom

Newsroom

Νέα πρόκληση από το "Μακελειό" του Χίου – αποκαλεί τον δικτάτορα Παττακό "γερόλυκο της Επανάστασης" (ΦΩΤΟ)

Η ροπή της ιστοσελίδας και της εφημερίδας «Μακελειό» προς την άκρα δεξιά και τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, είναι γνωστή στους πάντες. Σήμερα ωστόσο το σάιτ του Στέφανου Χίου προχώρησε σε νέα πρόκληση με αφορμή την είδηση της ληστείας στην οικεία του Παττακού.

57f681af1dc524bb6d8b459b

Η ιστοσελίδα αποκαλεί τον Παττακό «στρατηγό» και «γερόλυκο της επανάστασης» αναφέροντας συγκεκριμένα και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα: «ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ! 3 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΕΡΕΙΠΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ. ΤΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΛΥΚΟΥ ΤΗΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ». ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ».


Βεβαίως η ληστεία ως γεγονός είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, είναι ωστόσο προκλητικό και στα όρια του απεχθούς να αποκαλείται «επανάσταση» η επταετία της δικτατορίας και ο εκ των πρωτεργατών της ο οποίος μάλιστα δηλώνει αμετανόητος ακόμη και σήμερα, στα 104 χρόνια του,

«στρατηγός». Και μάλιστα από το ίδιο μέσο που έχει γράψει αναφερόμενο στους πρόσφυγες «Πετάξτε τους στη θάλασσα γιατί θα μας φάνε ζωντανούς» κι έχει χρήσει ηθικούς αυτουργούς για τη βομβιστική επίθεση στις Βρυξέλλες τον περασμένο Μάρτιο τον πρωθυπουργό και άλλα πολιτικά πρόσωπα γράφοντας χαρακτηριστικά: «ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΝΕΚΡΟΙ Ή ΖΩΝΤΑΝΟΙ».  

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…