Νέα φρίκη στην Ινδία: Βίασαν και στραγγάλισαν 8χρονο κοριτσάκι

Μια φρικτή υπόθεση βιασμού και δολοφονίας 8 χρονου κοριτσιού, που συγκλόνισε την Ινδία τον περασμένο Ιανουάριο, εξιχνιάστηκε σήμερα. Θύμα η Asifa Bano και δράστες συμμορία ανδρών Hindu που θέλησαν με τον τρόπο αυτό να τρομοκρατήσουν τους Μουσουλμάνους νομάδες της περιοχής.

5acfc17b1dc52487748b4592

Η 8χρονη Asifa Bano είχε πάει να ταΐσει τα άλογα της οικογένειάς της, στην μικρή πόλη Κάθουα του Κασμίρ, όταν δέχτηκε την επίθεση από τους μετέπειτα βιαστές και δολοφόνους της. Το άψυχο κορμάκι της βρέθηκε πεταμένο στο δάσος, μία εβδομάδα μετά την απαγωγή της.

Η εξέταση του ιατριοδικαστή ήταν σοκαριστική: Οι δράστες τη νάρκωσαν και τη βίαζαν επί μία εβδομάδα. Μετά τη χτύπησαν με πέτρα, τη στραγγάλισαν και την έκαψαν , πριν την πετάξουν σε ξερά κλαδιά στο δάσος.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη επτά ανδρών και ενός ανήλικου. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ένας 60χρονος πρώην κυβερνητικό στέλεχος της περιοχής.

Η γνωστοποίηση της κτηνωδίας αυτής στο Κασμίρ έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και μεγάλο ξεσηκωμό, καθώς τα περιστατικά με βιασμούς ανηλίκων και γυναικών, παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, παρά την αυστηροποίηση των ποινών από την ηγεσία της Ινδίας.

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

ανασχηματισμός

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

Όχι το μήνυμα των ευρωεκλογών κατάλαβε ο Μητσοτάκης, αλλά έκανε και ανασχηματισμό στο πόδι...