Νέα παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Πολιτισμού

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος – Ακροάματος κλιμακώνει τη δράση της και καλεί εκ νέου σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Πολιτισμού την Τέταρτη 27 Ιανουάριου ώρα 11:00.

NewsRoom 26/01/2021 | 14:30

Μετά τις πολύ επιτυχημένες στάσεις εργασίας το πρωί και το απόγευμα του Σαββάτου 23/1 και τις αντίστοιχες παραστάσεις διαμαρτυρίας στην Εθνική Λυρική Σκηνή, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος – Ακροάματος κλιμακώνει τη δράση της και καλεί εκ νέου σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Πολιτισμού την Τέταρτη 27 Ιανουάριου ώρα 11:00.

Η Π.Ο.Θ.Α. στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και το δίκαιο αίτημά τους για την επικύρωση της υπογεγραμμένης Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

«Η πανδημία μας έδειξε με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι η θεσμική θωράκιση της εργασίας μας είναι τώρα πιο επιτακτική από ποτέ. Το κυρίαρχο επίδικο αυτών των διεκδικήσεων δεν μπορεί να είναι άλλο από την υπογραφή και την εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας παντού. Σε όλους τους εποπτευόμενους Οργανισμούς, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα. Είναι ένας δύσκολος και μακρύς δρόμος και θα χρειαστεί επιμονή και ενότητα», σχολιάζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος – Ακροάματος, η οποία ανακοινώνει παράλληλα πως θα στηρίξει και θα συντονίσει τις αγωνιστικές δράσεις με όλες της τις δυνάμεις σε αυτή την προσπάθεια.