Νέα μηνύματα με τον Ρωμανό αποκάλυψε ο Φουρθιώτης - Αναφέρει ως «σούργελο» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Απασφάλισε και αρχίζει να «καίει» κόσμο ο Φουρθιώτης

NewsRoom 24/01/2022 | 12:27

Συνεχίζεται η επίθεση του Μένιου Φουρθιώτη προς την κυβέρνηση, αυτή τη φορά δημοσιεύοντας μηνύματα με τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό.

Αυτή τη φορά ο Μένιος Φουρθιώτης αποκαλύπτει μηνύματα που του είχε στείλει ο Ρωμανός, όπου αποκαλεί «σούργελο» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάνει και υποδείξεις για το φωτογραφικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε σε αφιέρωμα για τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Στην ανάρτηση ο Μένιος Φουρθιώτης αναφέρει: 

«Για τις δηλώσεις του Ν Ρωμανου ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο κ. Φουρθιώτης», ένα από τα μηνύματα του προς εμένα που αναφέρει σούργελο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει υποδείξεις για το φωτ.υλικό του κ. Δημητριαδη σε αφιέρωμα»

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα ο Μένιος Φουρθιώτης αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνικές κλήσεις με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, τον Νίκο Ρωμανό και τον “σύμβουλο επικοινωνίας” που έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον υπουργό Εργασίας Κ. Χατζηδάκη, Νίκος Σιγάλα. 

Παράλληλα, αποκάλυψε ευχαριστήριο και ιδιαίτερα εγκάρδιο μήνυμα του κ. Γεραπετρίτη προς τον ίδιο με αφορμή ένα διθυραμβικό αφιέρωμα που είχε παρουσιάσει στην εκπομπή του ο Φουρθιώτης για τον υπουργό.