Νέα καταγγελία Πολάκη για «χρυσή» ανάθεση από πλευράς Μηταράκη

Σε μία ακόμα καταγγελία για τις απευθείας αναθέσεις στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου του Νότη Μηταράκη προχωρά με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, η οποία αυτή τη φορά έχει να κάνει με την προμήθεια σταντ ομιλιών για τα οποία το υπουργείο αποφάσισε να δώσει 11.432 ευρώ.  

4966415 2

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, καταγγέλλει τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου για σκανδαλώδεις απευθείας αναθέσεις για «χρυσά» αναλόγια… πενταψήφιου κόστους.

«Ο κύριος Μηταράκης προμηθεύτηκε (με απευθείας ανάθεση λόγω κορονοϊού βεβαίως – βεβαίως) τρία αναλόγια (το βήμα ομιλητών δηλαδή) και ένα μηχανισμό αράχνης όπως λέγεται, για τις ανάγκες των ομιλιών και των εκδηλώσεων με κόστος 11.000 ευρώ», , ενώ σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη «δεν έπρεπε να δώσει πάνω από 2-2.500 ευρώ και θα ήταν και καλοπληρωμένα» σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Bουλευτής στου ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανάρτησε για σύγκριση δύο αποφάσεις από τον Δήμο Αλεξανδρείας αλλά και από δημοτικό οργανισμό της Θεσσαλονίκης ως σύγκριση για το ποσό που χρειάστηκαν για να προμηθευτούν τα υλικά, το οποίο ήταν πολύ μικρότερο από εκείνο που θα… χρειαζόταν ο Νότης Μηταράκης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

ΛΟΙΠΟΝ …. Όπως είχα υποσχεθεί πριν λίγη ώρα::Ο κυριος ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ,προμηθεύτηκε (με απευθειας ανάθεση λόγω κορωναϊού βεβαίως-βεβαίως!!!) τρία αναλόγια (το βήμα ομιλητών δηλαδή ) και ένα μηχανισμό «αράχνης» όπως λέγεται, για τις ανάγκες των ομιλιών και των εκδηλώσεων με κόστος ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ ….11.000 ευρώ !!!!! (Ολογράφως έντεκα χιλιάδες ευρώ!!)
Φωτό 1-2-3
Για σύγκριση αναρτώ δυο αποφάσεις από Δημο Αλεξάνδρειας και από δημοτικό οργανισμό Θεσσαλονίκης που δείχνουν πόσο τα προμηθεύτηκαν αυτοί!!(φωτό 4-5-6-7)
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2-2.500 ευρώ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΕΡΩΜΕΝΑ !!!!
Θέλουν να ΦΑΝΕ και τα πόμολα και τα πατώματα !! ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ!!!

Ο κορωναϊός ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΑΣ !!! Θα τα ξαγγελιστείτε ΟΛΑ ,όταν ξαναγυρίσουμε!!!
ΥΓ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ,μεγάλου ΜΜΕ που να τιμάει την ιδιότητα του ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;
 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…