Newsroom

Newsroom

Νέα καταγγελία για τον ιερέα στα Πατήσια: «Μου έδινε 50 ευρώ για μια ώρα από τη ζωή μου – Έτρεμα ολόκληρη»

Νέα καταγγελία στο πρόσωπο του 37χρονου ιερέα που συνελήφθη νωρίτερα με την κατηγορία ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση ανήλικο κορίτσι στο κατηχητικό στα Κάτω Πατήσια

5485876 0

Ακόμα μία καταγγελία σε βάρος του 37χρονου ιερέα ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση ανήλικο κορίτσι στο κατηχητικό στα Κάτω Πατήσια ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα μια 19χρονη καταγγέλλει πως όταν ήταν 18 χρονών ο ιερέας ήθελε να της δώσει 50 ευρώ αρκεί, όπως είπε, να του έδινε ως αντάλλαγμα μια ώρα από τη ζωή της.

«Μου είπε να μην φοβάμαι καθόλου, θα είμαστε εμείς οι δύο και ότι δεν θα μου συμβεί κάτι κακό, γιατί σκοπός είναι να περάσουμε και οι δύο καλά» αναφέρει η κοπέλα για όσα φέρεται να της είπε ο ιερέας.

«Ένιωθα πολύ περίεργα, έτρεμαν τα πόδια μου, έτρεμα ολόκληρη όταν τον έβλεπα» είπε η κοπέλα όταν έβλεπε τον ιερέα στην περιοχή. Η ίδια μάλιστα λέει πως επικοινώνησε με την αστυνομία αλλά της είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

«Είχα πάρει τηλέφωνο σε 3 αστυνομικά τμήματα και μας είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, γιατί έπρεπε να το είχα δηλώσει τη στιγμή που έγινε και όχι τόσες ώρες μετά, παρόλο που δεν είχαν περάσει ούτε 24 ώρες», επισήμανε η κοπέλα.

Η ίδια είπε πως ο ιερέας την προσέγγισε όταν εκείνη με τον φίλο της είχαν πάει να φτιάξουν ένα γκράφιτι, κατά παραγγελία του παπά, στο “Άμιλλα Περιστερίου” όπου πήγαιναν παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο.

«Ήμουνα μόνη μου και στην αρχή μου έκανε κάποιες πολύ προσωπικές ερωτήσεις, πολύ περίεργες και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Με ρώταγε αν έχω σχέση, αν έχω άτομα που εμπιστεύομαι κι σε αυτά λέω τα πάντα κι “ότι κάποιες φορές είναι καλό να μην τα λέμε όλα”. Τότε ήμουνα 18 χρονών. Μετά μου είπε ότι θέλει να μου δώσει το ποσό που μου αναλογεί εμένα και του φίλου μου, αλλά πέρα από αυτό θα μου έδινε και ένα προσωπικό ποσό για να με ευχαριστήσει προσωπικά απλά με κάποιο αντάλλαγμα. Έβγαλε 20 ευρώ για μένα και τον φίλο μου και από το πορτοφόλι του έβγαλε 50 ευρώ για μένα. Μου είπε ότι θέλει να μου δώσει αυτά τα 50 ευρώ αρκεί να του δώσω ως αντάλλαγμα μια ώρα από τη ζωή μου», δήλωσε η 19χρονη.

Η 19χρονη είπε πως δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς εννοούσε. «Μου εξήγησε όμως πιο μετά ότι θα ήθελε μία ώρα κάθε τόσο να βρισκόμαστε, να με παίρνει με το αμάξι και να πηγαίνουμε σε ένα κτίριο που έχει πάρει ειδικά για το κατηχητικό και τη νεολαία κι ότι ήθελε σε αυτό βοήθεια να το ζωγραφίσει… Μου είπε να πηγαίναμε εκεί πέρα μόνοι μας, οι δυο μας, το βράδυ. Μου είπε να μη φοβάμαι ότι θα είμαστε οι δυο μας και όλα καλά κι ότι ο σκοπός του είναι να περάσουμε εμείς καλά».

«Εννοείται εγώ εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι να πω, περίμενα να τελειώσει αυτό που έλεγε. Πήρα τα 20 ευρώ γιατί αυτά μας αναλογούσαν κι ήταν και του φίλου μου – αν ήταν μόνο δικά μου δεν θα τά έπαιρνα ούτε αυτά- ενώ το 50άρικο του το έσπρωξα και του είπα ότι δεν έχω ανάγκη τα χρήματά του. Για το άλλο θέμα μου είπε ότι έχω περιθώριο μέχρι την Παρασκευή να το σκεφτώ κι αν θελήσω να τον πάρω τηλέφωνο. Εγώ του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τον πάρω τηλέφωνο. Μου είπε ότι φεύγοντας από εδώ θα ήθελα να μη νιώθεις άβολα να μου μιλάς στον δρόμο και να λέμε ένα γεια. Εννοείται ότι έφυγα από εκεί μέσα τρομαγμένη. Δεν του ξαναμίλησα ποτέ. Πιο μετά όμως εκείνη τη μέρα μου έστειλε μήνυμα στο κινητό μου και μου έλεγε καλησπέρα, συγγνώμη για ττην ενόχληση, αν θέλεις κάνε μου πρόταση στα social», πρόσθεσε η 19χρονη.

Στη συνέχεια, όπως καταγγέλλει η κοπέλα, ο ιερέας μετά από 2-3 μέρες την πήρε πάλι τηλέφωνο. «Επέμεινε στα τηλέφωνα και όταν τελικά απάντησα μου είπε ότι απλά έτσι πήρε και του είπα να μην ξαναπάρει κι από τότε δεν με ξαναπήρε, αλλά επειδή μένουμε πολύ κοντά όταν τύχαινε να συναντηθούμε με κοίταζε ακόμα και μπροστά στη γυναίκα του».

Ολόκληρη η μαρτυρία

«Με είχε προσεγγίσει μια κοπέλα που κάνει παρέα με την οικογένεια του παπά και μου είχε πει ότι θα χρειαστεί βοήθεια για ένα γκράφιτι στο “Άμιλλα Περιστερίου” που πήγαιναν για ποδόσφαιρο τα παιδιά του. Πήγα με έναν φίλο μου και κάναμε τη δουλειά, όταν ήταν να πληρωθούμε περάσαμε από το γραφείο του που είναι δίπλα στον ναό, και μέσα στον ναό ήταν η έγκυος τότε γυναίκα του με τα παιδιά του. Ήμασταν στο γραφείο δίπλα, άρχισε να μου κάνει πολύ προσωπικές ερωτήσεις στην αρχή, πολύ περίεργες κι εγώ δεν του απαντούσα με ειλικρίνεια γιατί δεν ήξερα πού ήθελε να καταλήξει. Μου είπε ότι θέλει να μου δώσει το ποσό, αλλά και εμένα προσωπικά να μου δώσει μια προσωπική αμοιβή με αντάλλαγμα. Μου έδωσε ένα 20ευρώ για έμενα και ένα για τον φίλο μου. Έβγαλε ένα 50ευρω για εμένα και είπε ότι αυτό το δίνει για μένα για να με ευχαριστήσει προσωπικά, αλλά θα ήθελε ένα αντάλλαγμα από εμένα.

Όταν τον ρώτησα ποιο είναι το αντάλλαγμα είπε ότι θα ήθελε μια ώρα από τη ζωή μου. Εγώ δεν είχα καταλάβει τι εννοούσε, αν εννοούσε κάθε βδομάδα, σίγουρα δεν εννοούσε για μια φορά. Μου έλεγε ότι έχει ένα κτήριο που το ετοιμάζει για το κατηχητικό για τη νεολαία και ότι ήθελε να με πάει εκεί να μου το δείξει μήπως το ζωγραφίζαμε και εκείνο το κτήριο. Ήθελε να πάμε εκεί μόνοι μας το βράδυ να μου το δείξει και ότι να μη φοβάμαι καθόλου θα είμαστε εμείς οι δύο και ότι δεν θα μου συμβεί κάτι κακό γιατί σκοπός είναι να περάσουμε και οι δύο καλά. Θα με έπαιρνε με το αμάξι να πηγαίνουμε και να γυρνάμε για μια ώρα, ήταν ημέρα Τετάρτη και ότι είχα χρόνο μέχρι την Παρασκευή να το σκεφτώ. Μου είπε να τον πάρω τηλέφωνο – είχα το τηλέφωνό του για τη δουλειά που είχαμε κάνει – για να βρεθούμε, εγώ του έκανα ξεκάθαρο ότι δεν θα τον πάρω τηλέφωνο. Ήμουν σε λίγο σοκ, του είπα ένα ευχαριστώ πολύ γεια σας. Το 50ευρω του το πέταξα, του είπα δεν έχω ανάγκη τα λεφτά σας. Ήταν 4 Νοεμβρίου τότε. Το βράδυ αφού είχα φύγει μου έστειλε μήνυμα στο κινητό να τον προσθέσω στα social. Την επόμενη ημέρα μου έκανε αίτημα φιλίας στα social και τον διέγραψα. Mετά από κάτι μέρες ενώ ήμουν με το τότε αγόρι μου με έπαιρνε τηλέφωνο και επέμενε και το σήκωσα και δεν είχε τίποτα να μου πει. Δεν ξέρω γιατί με έπαιρνε τηλέφωνο.

Επειδή μένω στην περιοχή τους έβλεπα συνέχεια.Ένιωθα πολύ περίεργα, έτρεμαν τα πόδια μου, έτρεμα ολόκληρη όταν τον έβλεπα. Μετά από λίγο καιρό που άρχισα να το ξεπερνάω κάπως, τον έβλεπα στην πλατεία ήταν με τη γυναίκα του και με κοίταγε όταν περνούσα. Είχα μιλήσει στην αστυνομία το πρωί στις 5 Νοεμβρίου της επόμενης ημέρας, είχα πάρει τηλέφωνο σε 3 αστυνομικά τμήματα και μας είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό γιατί έπρεπε να το είχα δηλώσει τη στιγμή που έγινε και όχι τόσες ώρες μετά, παρόλο που δεν είχαν περάσει ούτε 24 ώρες. Δεν είχα αποδεικτικά στοιχεία, ήμουν 18 χρονών, δεν ήμουν ανήλικη και μου είπαν ότι δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ούτε μήνυση ούτε τίποτα».

Πηγή: DocumentoNews.gr

Πρωτοφανές συμβάν στη Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας – «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»…έλεγαν οι αστυνομικοί

andraz lazic lcirqLKB8B4 unsplash

Πρωτοφανές συμβάν στη Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας – «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»…έλεγαν οι αστυνομικοί

«“Πρέπει να σ’ αγαπούν πολύ”, μου είπε με ύφος (ο μηχανικός) και ανέφερε ότι στα…

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

profile player 960x540 20

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

Τους πάντες αιφνιδίασε ο Σταμάτης Γονίδης στο νυχτερινό κέντρο που δουλεύει όταν αντιλήφθηκε τον Ζαφείρη…

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…