Νέα και Καθημερινή ψάχνουν τον… εκλογικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης

Τα δύο ονόματα που «παίζουν» για τη... διαδοχή του Γιάννη Οικονόμου

Το στέλεχος που θα γίνει το «πρόσωπο» της ΝΔ κατά την προεκλογική περίοδο ψάχνει αγωνιωδώς ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τόσο των Νέων όσο και της Καθημερινής, αφού πλέον, μετά και τις αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της Κουμουνδούρου, η θέση αποκτά αυξημένη βαρύτητα και για τη ΝΔ.

Πάντως, παρά το ότι οι δύο εφημερίδες φαίνεται να συμφωνούν στο ότι η θέση της εκλογικής «βιτρίνας» της ΝΔ θα έχει ιδιαίτερη σημασία στις πολωμένες εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται, τα ρεπορτάζ αποκλίνουν ως προς το πρόσωπο που θα αναλάβει τελικά να διαχειριστεί την «καυτή πατάτα».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα Νέα, «ο κύβος ερρίφθη και ο Μητσοτάκης επέλεξε τον υφυπουργό Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά», ενώ η Καθημερινή εκτιμά ότι «αυτή τη στιγμή, σταθμίζοντας όλα τα δεδομένα, ο επικρατέστερος να αναλάβει τη θέση αυτή είναι ο Άκης Σκέρτσος, μια επιλογή ασφαλής, καθώς ο υπουργό γνωρίζει από πρώτο χέρι όλα τα κυβερνητικά θέματα, ενώ διαθέτει και το αναγκαίο για την κυβέρνηση κεντρώο προφίλ, που θέλει ο πρωθυπουργός».

Και οι δύο εφημερίδες πάντως εκτιμούν ότι η υποψηφιότητα του Γιάννη Οικονόμου στη Φθιώτιδα είναι 100% «κλειδωμένη» και συνεπώς η ανάγκη να αντικατασταθεί είναι δεδομένη.

Το σίγουρο είναι ότι οι όποιες αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν και να εφαρμοστούν άμεσα, καθώς έχουμε μπαίνουμε ολοένα και σε εντονότερους εκλογικούς ρυθμούς.

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Που θα χτυπήσει, πώς θα εξελιχθεί

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Που θα χτυπήσει, πώς θα εξελιχθεί

Που θα σημειωθεί παγετός, χιονοπτώσεις - Ποιες περιοχές βρίσκονται στο μάτι της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Τι ισχύει για σχολεία, εμπορικά καταστήματα και delivery

ΕΚ - χιονι

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Τι ισχύει για σχολεία, εμπορικά καταστήματα και delivery

Ισχυρή σύσταση για τηλεργασία στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα - Τροποποιήσεις στα δρομολόγια λεωφορείων…