Νέα γκάφα Θεοχάρη: Άφησε τη σύσκεψη για να βγεί... στο Mega

Νευρίασε μαζί του ακόμη και ο Αυγενάκης

NewsRoom 03/07/2020 | 10:03

Την οργή των τοπικών παραγόντων αλλά και αρχών φέρεται να έχει προκαλέσει ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, σύμφωνα με τοπικά μέσα, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει για λίγα λεπτά από τη σύσκεψη που είχε με εκπροσώπους του τουρισμού προκειμένου να μιλήσει ζωντανά στο Mega.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ekriti.gr, τα πνεύματα είχαν ήδη οξυνθεί καθώς ότι καθ όλη τη διάρκεια της σύσκεψης ο υπουργός μιλούσε συνεχώς στο κινητό του τηλέφωνο.

Μάλιστα, όπτως τονίζει το συγκεκριμένο μέσο, ο Πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς, δια μικροφώνου, ανακοίνωσε την αποχώρησή του και έκανε λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την αμηχανία τους δεν έκρυψαν τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, όσο και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για τα όσα συνέβησαν στην αίθουσα, ενώ αυτοδιοικητικοί παράγοντες και τουριστικοί φορείς δεν έκρυψαν την έντονη ενόχλησή τους για τη συμπεριφορά του υπουργού. "Πρώτη φορά είδαμε υπουργό να αφήνει τη σύσκεψη και τους συνομιλητές του για να μιλήσει είτε στο κινητό του είτε σε κανάλι των Αθηνών. Δεν έδειξε να αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, είναι απαράδεκτο όλο αυτό που έγινε...", έλεγαν οι τοπικοί φορείς μετά την σύσκεψη - φιάσκο.