Νέα γκάφα Μητσοτάκη… συγχαίρει τους Έλληνες αθλητές για το «χρυσό» αλλά δεν ξέρει πού αγωνίζονται

Νέα γκάφα από τον πρωθυπουργό: Συγχαίρει επί σειράς τους Έλληνες πρωταθλητές Στίβου στο Μόναχο μαζί με τον πρωταθλητή…Κωπηλασίας

My project 1 3

Τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας στέλνει ο πρωθυπουργός μας, ωστόσο δεν παρέλειψε για μια ακόμη φορά να υποπέσει σε «γκάφα», καθώς στην ανάρτησή του στο twitter, μαζί με τους πρωταθλητές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Μίλτο Τεντόγλου, έχει «στριμώξει» και τον πρωταθλητή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα…Κωπηλασίας, Αντώνη Παπακωνσταντίνου.

Έχουμε και λέμε:

Την Τρίτη (16/8) η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Μόναχο, η οποία τερμάτισε κρατώντας την ελληνική σημαία, καλύπτοντας την απόσταση σε δύο ώρες, 46 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.

Την Τρίτη (16/8) ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό άλμα στα 8.52μ.

Την Κυριακή (14/8) ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας. Ο Έλληνας κωπηλάτης κάλυψε τα 2000 μ. σε 7:21.84.

Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε πως ο πρωθυπουργός ξέχασε να συγχαρεί και τον 4ο αθλητή που τη Δευτέρα (15/8) κατέκτησε χρυσό μετάλλιο μέσα στο προηγούμενο διήμερο, τον κολυμβητή Απόστολο Χρήστου. Πρωταθλητής Ευρώπης στα 50μ ύπτιο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Ρώμη.

Αν κάνει τέτοιες σοβαρές γκάφες στα social καταλαβαίνουμε ίσως (;) γιατί μπορεί να «μπερδεύεται» τόσο με το αν ήξερε τίποτα για τις υποκλοπές από την ΕΥΠ, ή για τους πρόσφυγες στον Έβρο, ή περί θνητότητας ασθενών που βρίσκονται εκτός ΜΕΘ, ή για το γεγονός πως το χιόνι μπορεί να πέσει μέρα μεσημέρι…ενώ συνήθως πέφτει βράδυ…κ.ο.κ.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας που υψώνουν τη γαλανόλευκη στα βάθρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου #Munich2022. Αντιγόνη, Μίλτο, Αντώνη, σας ευχαριστούμε. Τα Ελληνόπουλα που αγωνίζονται εκεί, οδηγούν τη χώρα μακριά και ψηλά. Μας κάνουν όλους περήφανους και χαρούμενους».

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλειψαν τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του.

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…