Νέα φωτογραφία του Σταμπούλου μέσα από τα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., δίνεται στη δημοσιότητα από την Αντιτρομοκρατική, πρόσφατη φωτογραφία του συλληφθέντα, για συμμετοχή…

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., δίνεται στη δημοσιότητα από την Αντιτρομοκρατική, πρόσφατη φωτογραφία του συλληφθέντα, για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, Αντώνη Σταμπούλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εμφανής η ψηφιακή επεξεργασία που έχει δεχθεί η φωτογραφία του υπόπτου, η λήψη της οποίας ενδεχομένως να έγινε με χρήση βίας. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Σημειώνεται ότι η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας γίνεται σε εκτέλεση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα 6 μηνών.


Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας». Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται σε σπίτια στην Κυψέλη και το Θησείο ενώ μέχρι στιγμής ελάχιστα αξιοποιήσιμα πράγματα έχουν βρεθεί για τις Αρχές, καθώς φαίνεται  η στάση που τήρησε ο ύποπτος έδωσε αρκετό χρόνο σε τυχόν συνεργούς του, για να εξαφανίσουν ίχνη και στοιχεία.