Νέα Φιλαδέλφεια: Ξεπλυμένες… «έρευνες» από την αστυνομία στο σημείο της δολοφονίας

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Κέμμος, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια,

filadelfeia 0

Συνεχίζεται το το επιχειρησιακό φιάσκο της ΕΛΑΣ, λίγες ώρες μετά την δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, από Κροάτες χούλιγκαν και η οποία παρ’ ότι όπως αποδεικνύεται είχε ενημέρωση. Συγκεκριμένα, σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Κέμμος, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του 29χρονου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του δείχνει πως πλύθηκε το σημείο που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης χθες βράδυ , ενώ λίγες ώρες αργότερα αναφέρει πως η αστυνομία πήγε στο σημείο για να βρει στοιχεία για το έγκλημα… Δηλαδή, αφού πρώτα είχαν πλυθεί με πιεστικό τα πάντα….

Όπως ο ίδιος εξηγεί όμως, «η πρώτη φωτογραφία ειναι τραβηγμένη από εμένα στις 08:34 το πρωί σήμερα στο γεφυράκι που μαχαίρωσαν τον αδικοχαμένο Μιχάλη. Την πλένουν με πιεστικό. Η δεύτερη ειναι τραβηγμένη από συνάδελφο φωτορεπόρτερ λίγο πριν τη 13:00. Έχει έρθει αστυνομία και κάνει έρευνες για να βρούνε στοιχεία για το έγκλημα στη γέφυρα που πριν λίγες ώρες έπλυναν με το πιεστικό» αναφέρει ο Γιάννης Κέμμος.

«Αν αυτό δεν είναι επικοινωνιακή παπάτζα τότε πραγματικά ανησυχώ πού για το επίπεδο και την ποιότητα των ερευνών που γίνονται από την ελληνική αστυνομία για το συγκεκριμένο τουλάχιστον περιστατικό» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από το σημείο της δολοφονίας, στο γεφυράκι, από διαφορετική οπτική γωνία.

Η πρώτη φωτογραφία:

φιλαδελφεια-μιχαλης

Η δεύτερη φωτογραφία:

φιλαδελφεια-μιχαλης

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…