Ένα σοκαριστικό περιστατικό έγινε το πρωί της Τρίτης (24/09) στο 7ο δημοτικό σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας με πρωταγωνιστή έναν ιερέας.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ιερέας, που δηλώνει παλαιοημερολογίτης, ήταν κρυμμένος πίσω από ένα δέντρο και είχε κατεβάσει τα εσώρουχά του και αυνανιζόταν.
Με το που έγινε αντιληπτός ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε την Άμεση Δράση και λίγο αργότερα αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, με εκείνον μόλις τους αντιλαμβάνεται να αρχίσει να ντύνεται και να υποστηρίζει πως προσεύχονταν.
Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και αντιμετωπίζει κατηγορίες περί «προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας».
Ειδήσεις σήμερα:
Ακριβοπούλου: Οργή για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται – «Με δύο λόγια βγάλτε λίγο τον σκασμούλη»
Μουρατίδης σε Μπογδάνο: «Να πλένετε το στόμα σας με αγιασμό όταν μιλάτε για την Ακρίτα» (video)
Δημοσκόπηση: Προβάδισμα Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ και ντέρμπι στο ΠΑΣΟΚ – «Ανεβαίνει» η Λατινοπούλου
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια