Νέα Φιλαδέλφεια: Φόβοι για βεντέτα

Η δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ εικάζεται ότι θα «πυροδοτήσει» νέο κύκλο οπαδικής βίας.

οπαδικη βία

Η οπαδική βία, με θύμα αυτή τη φορά έναν 29χρονο, ρίχνει και πάλι τη «βαριά σκιά» της πάνω από τη Ελλάδα. Τα εκτεταμένα επεισόδια, που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, γνωστοί ως Bad Blue Boys, σε συνεργασία με οπαδούς ελληνικής ομάδας επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ, είχαν τραγική κατάληξη. Το θέμα όμως δεν σταματάει εδώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ανοίξει η κερκόπορτα για νέο κύκλο συμπλοκών ανάμεσα σε έλληνες οπαδούς .  Οι μαρτυρίες πως οι Κροάτες χούλιγκαν συνεργάστηκαν με χούλιγκαν του Παναθηναϊκού (;), μετά και βίντεο που κυκλοφόρησαν , έχουν προκαλέσει μεγάλο αναβρασμό στα social media, ενώ φημολογείται,  χωρίς μέχρι στιγμής να επιβεβαιώνεται,  πως και οπαδοί της γαλλικής Μαρσέιγ βρίσκονται ήδη στην Αθήνα

 

Μέλος οργανωμένου συνδέσμου μίλησε στο Koutipandoras και όπως ανέφερε,  δυστυχώς,  άνοιξε βεντέτα με απρόβλεπτες διαστάσεις. Το πλέον ανησυχητικό ότι ήδη οι επόμενες ημέρες θα είναι αρκετά δύσκολές και επίφοβες, με τα ντου των οργανωμένων οπαδών να είναι πλέον αναπόφευκτα.

Ας ελπίσουμε οτι αυτή την φορά η ΕΛ.ΑΣ να είναι σε ετοιμότητα και όχι να βρεθεί πάλι σαν απλός παρατηρηρής

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

οπαδικη βια 1

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν τις…