Νέα Φιλαδέφλεια: Νέα πρόκληση από πρώην αθλητικό δικαστή της κροατικής Λίγκας

Σε δηλώσεις του , αμφισβητεί τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

σασα

Λίγες ώρες μετά την χυδαία ανάρτηση του μεγαλοδικηγόρου των Κροατών- νεοναζί- Χούλιγκαν Davorin Karačić που χαρακτηρίζει τους οπαδούς της ΑΕΚ ως «τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα, – αριστεριστές» ήρθε μια νέα προκλητική ανάρτηση από πρώην αθλητικό δικαστή της κροατικής Λίγκας που σε ανάρτηση του που αναμεταδίδει  ο  Κροατικός ιστότοπος, index.hr,  αμφισβητεί τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα, ο Σάσα Πάβλιτσιτς Μπέκιτς ανέφερε: «Διαβάζοντας όλες αυτές τις ανοησίες για την υποτιθέμενη αποβολή της Ντιναμό από την Ευρώπη, ιδού μια μικρή νομική ερμηνεία. Πρώτα από όλα, τα συλλυπητήριά μου στα μέλη της οικογένειας του 22χρονου αγοριού που πέθανε. Δεν ξέρουμε πώς πέθανε αυτό το αγόρι και όταν τελειώσει η έρευνα, μπορείτε μετά να προχωρήσετε και σε πέτρες στον δράστη. Μέχρι τότε, μην σχολιάζετε ποιος και πώς διέπραξε την πράξη που προκάλεσε τον θάνατο».

Και εν συνεχεία αναφέρεται στα όσα καταλογίζονται στην Ντιναμό.

«Τι γίνεται με την ευθύνη; Δεν υπάρχει καμία απολύτως ευθύνη από την πλευρά της Ντιναμό, γιατί η UEFA πρώτα απ’ όλα αποφάσισε ότι απαγορεύεται να έρθουν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί στον αγώνα, οπότε η Ντιναμό δεν διοργάνωσε την μετακίμνηση οπαδών, δεν πούλησε εισιτήρια, δεν ήξερε ότι θα ερχόταν κάποιος από το Ζάγκρεμπ και δεν μπορούσε να επηρεάσει τίποτα», συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο εν λόγω κύριος.

«Την ευθύνη έχουν πρωτίστως οι διοργανωτές του αγώνα της ΑΕΚ, η ελληνική αστυνομία και το ελληνικό κράτος, καθώς και η συνεργασία με την αστυνομία της Κροατίας. Έτσι… Όταν η UEFA καθορίζει τον οικοδεσπότη, τότε όλη η ευθύνη βαρύνει τον διοργανωτή του γεγονότος και η φιλοξενούμενη ομάδα φέρει τις συνέπειες εάν αυτοί οι οπαδοί της ομάδας τους έρθουν στο γήπεδο στον ακριβώς καθορισμένο τομέα για τους φιλοξενούμενους οπαδούς για τον αγώνα. Απλώς για να σας υπενθυμίσουμε, είναι ξεκάθαρο από τα ΜΜΕ ότι το γεγονός συνέβη μια μέρα πριν τον αγώνα, έξω από το γήπεδο και η Ντιναμό δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

w19 124741w20 110449w02 13302322 82031GADA EISODOS800 454

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Tην προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και…

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Αλέξης Κούγιας

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, μίλησε για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…