Νέα εξοργιστική δήλωση Τραμπ για ανεργία και τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ

Η απρόσμενη μείωση της ανεργίας στις ΗΠΑ που ανακοινώθηκε σήμερα σηματοδοτεί μια «σπουδαία ημέρα» για τον Τζορτζ Φλόιντ, τον Αφροαμερικανό που πέθανε από ασφυξία κατά τη σύλληψή του από τέσσερις αστυνομικούς, υποστηρίζει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

τραμπ

Κι ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται σε αναβρασμό λόγω της δολοφονίας του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, ο αμετροεπής και επικίνδυνος Τραμπ βρίσκει την ευκαιρία να κάνει… φθηνή πολιτική, μπλέκοντας την ρατσιστική δολοφονία  του Αφροαμερικανού με τη… μείωση της ανεργίας.

Οι αντιδράσεις του στα ξεσπάσματα των πολιτών, (οι οποίοι εδώ και δέκα ημέρες βρίσκονται στο «πόδι» διαδηλώνοντας για τον θάνατο του Φλόιντ), οδηγούν σε κάθετη πτώση της δημοφιλίας του, οπότε ο πρόεδρος Τραμπ αποφάσισε να αλλάξει «τροπάριο».

Την Παρασκευή, ο ίδιος φρόντισε να ανακοινώσει μείωση της ανεργίας στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας την ημέρα ως σπουδαία για τον Τζορτζ Φλόιντ, κι ενώ έχουν διαρρεύσει οι συνομιλίες του με τους κυβερνήτες όπου τους ζητά να γίνουν πιο σκληροί απέναντι από τους διαδηλωτές. Παράλληλα, δεν περνούν απαρατήρητες και οι εκκλήσεις του για επέμβαση στρατιωτικών δυνάμεων σε μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ, ενώ ουδείς λησμονεί τον χαρακτηρισμό διαδηλωτών ως «ΑΝΤΙΦΑ» και «εγκληματιών».

«Ελπίζω ότι ο Τζορτζ μας βλέπει από εκεί ψηλά και σκέφτεται ότι αυτό που συμβαίνει στη χώρα είναι μεγαλειώδες. Είναι μια μεγάλη ημέρα για εκείνον, μια μεγάλη ημέρα για όλον τον κόσμο», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας οργή στο προοδευτικό κομμάτι της αμερικανικής κοινωνίας.

 

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…