Newsroom

Newsroom

Νέα εξώδικα Γεροβασίλη σε Γεωργιάδη, Κύρτσο και Κουρτάκη για «συκοφαντικές, αήθεις και ψευδείς δηλώσεις»

Νέα εξώδικα απέστειλε η Όλγα Γεροβασίλη μετά το δημοσίευμα της «Καθημερινής» και τις καταγγελίες του αξιωματικού της Πυροσβεστικής που την εμπλέκει για την τραγωδία στο Μάτι στους Άδωνη Γεωργιάδη, Γιώργο Κύρτσο και Γιάννη Κουρτάκη

gerovasili

Εξώδικο προς τους Άδωνη Γεωργιάδη, Γιώργο Κύρτσο και Γιάννη Κουρτάκη για τις συκοφαντικές, αήθεις και ψευδείς δηλώσεις τους σε βάρος της έστειλε πριν λίγο η Όλγα Γεροβασίλη, για τα σχόλια σε βάρος της μετά το δημοσίευμα της «Καθημερινής» και τις καταγγελίες του αξιωματικού της Πυροσβεστικής που την εμπλέκει για την τραγωδία στο Μάτι.

Στο εξώδικο προς τον υπουργό Ανάπτυξης και επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη επισημαίνει πως προέβη -μιλώντας στο ΣΚΑΪ, σε «πλήθος προσβλητικών, απαξιωτικών της προσωπικότητάς μου, εξυβριστικών χαρακτηρισμών και σχολίων καθώς και σε συκοφαντικούς ισχυρισμούς σε βάρος μου, βάναυσα πλήττοντας την τιμή και την υπόληψή μου». Επισημαίνει παράλληλα ότι το σχετικό απόσπασμα ανήρτησε στο Twitter καλώντας τον να «αποκαταστήσετε την σε βάρος μου προσβολή, με την άμεση, αυθημερόν από την κοινοποίησή της παρούσας, διαγραφή της ως άνω σχετικής αναρτήσής σας στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης Twitter (Τουίτερ), αλλά και από κάθε ιστοσελίδα, ιδιοκτησίας σας ή συμμετοχής σας ως χρήστη ή με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα, στην οποία τυχόν έχει αναρτηθεί η αναπαραχθεί από εσάς ή εκ μέρους σας».

Όσον αφορά τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ. Γιώργο Κύρτσο επισημαίνει τις αναρτήσεις του στο Twitter ζητώντας -μεταξύ άλλων: «… να αποκαταστήσετε την σε βάρος μου προσβολή, με την άμεση, αυθημερόν από την κοινοποίησή της παρούσας, διαγραφή των ως άνω αναρτήσεών σας στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης Twitter (Τουίτερ), αλλά και από κάθε ιστοσελίδα, ιδιοκτησίας σας ή συμμετοχής σας ως χρήστη ή με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα, στην οποία τυχόν έχει αναρτηθεί η αναπαραχθεί από εσάς ή εκ μέρους σας».

Ανάλογο είναι και το εξώδικο κατά του Γιάννη Κουρτάκη που αφορούν αναρτήσεις του στο Twitter.

Αναλυτικά τα εξώδικα: 

 

 

 

 

 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Screenshot 2024 05 04 184604

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή…

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

androulakis

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα…