Newsroom

Newsroom

Νέα εξέλιξη για το θρίλερ στην Ηλεία: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του επιχειρηματία

Ο 68χρονος επιχειρηματίας Χ.Α. φέρει τραύμα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο - Λαμβάνονται καταθέσεις από τους άνδρες της Ασφάλειας τόσο από τον αδελφό του θύματος, όσο και από το οικείο περιβάλλον του

peripoliko

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα στην περιοχή Εφύρας, στην Ηλεία με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Ειδικότερα, αναφορικά με τη σορό του άνδρα που εντοπίστηκε από τον αδερφό του, στην Εφύρα Ηλείας και ανήκει στον 68χρονο επιχειρηματία Χ.Α. τα πρώτα στοιχεία δείχνουν εγκληματική. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από τον αδερφό του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στο σπίτι στο οποίο διέμενε, και το οποίο βρίσκεται πίσω από την επιχείρηση που διατηρούσαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας φέρει τραύμα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί, ενώ οι έρευνες για τον δολοφόνο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Στο σημείο βρέθηκε και ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό πριν παραγγείλει τη διακομιδή στο νοσοκομείο για την νεκροψία-νεκροτομή.

Παράλληλα, λαμβάνονται καταθέσεις από τους άνδρες της Ασφάλειας τόσο από τον αδελφό του θύματος, όσο και από το οικείο περιβάλλον του, και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…